Povezane vesti
Majić: Pravosuđe ne može da ostvari svoju funkciju u strahu
Nova 14.11.2020
Sudija Apelacionog suda Miodrag Majić izjavio je da pravosuđe u Srbiji funkcioniše u atmosferi preživljavanja i straha i da je u takvim uslovima nemoguće ostvarivati funkciju koja je pravosuđu poverena u demokratskom društvu. U intervjuu agenciji Beta… »
Majić: Pravosuđe ne može da ostvari svoju funkciju u atmosferi straha
N1 Info 14.11.2020
Sudija Apelacionog suda Miodrag Majić izjavio je da pravosuđe u Srbiji funkcioniše u atmosferi preživljavanja i straha i da je u takvim uslovima nemoguće ostvarivati funkciju koja je pravosuđu poverena u demokratskom društvu. U intervjuu agenciji Beta… »
Majić: Srpsko pravosuđe preživljava u strahu
Danas 14.11.2020
Vesti dana »

Burno u Skupštini Novog Sada: Usvojen rebalans budžeta, uoči sednice intervenisala policija
NIN pre 1 satjoš 59 povezanih

Nova pravila za organsku proizvodnju: Detaljne provere, strože kontrole i registar proizvođača
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih

Raketa pala ispred rezidencije srpskog ambasadora u Tel Avivu, evakuaciju čeka 80 naših građana
Novi magazin pre 3 satajoš 31 povezana

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih