Povezane vesti
"Razvalio je vrata i pretukao me": Ispovest Mandićeve bivše supruge: "Oliver me je držao zaključanu dva sata u kupatilu"
Blic 14.11.2020
Mirjana Mandić, bivša supruga Olivera Mandića, progovorila je o njihovom odnosu. - Oliver i ja smo se upoznali u muzičkoj školi "Stanković", išli smo na časove kod istog profesora klavira. U školu je sa nama išla i Slađana Milošević, pa Bebi Dol, sve je… »
Mandićeva bivša žena za Kurir! Mirjana: Oliver me 2 puta pretukao! Ubio bi me da nije bilo Peđe d Boja!
Kurir 14.11.2020
Mirjana Mandić, bivša supruga Olivera Mandića, odlučila je da posle više od tri decenije prvi put progovori o zajedničkom životu s jednim od najslavnijih kantautora sa ovih prostora. U ispovesti za Kurir ona je govorila o batinama koje je dobijala od… »
Vesti dana »
Zakon o aneksiji Grenlanda predat Kongresu: "Dodeliti mu status savezne države SAD"
Večernje novosti pre 1 satjoš 31 povezana
U ponoć kreće nafta iz Janafa ka NIS-u, dok Mol i Rusi pregovaraju o promeni vlasništva
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 34 povezane
Braća Rašović donela pobedu Srbiji: "Pronašli smo snagu unutar ekipe"; Sava Ranđelović: "Idemo na sledeći meč"; Miloš Ćuk: "Bili smo sve ono što nismo pre dva dana"
Dnevnik pre 16 minutajoš 55 povezanih
Godišnja stopa inflacije u Srbiji 2,7 odsto: Najviše poskupeli novine, nakit i satovi, dok je povrće pojeftinilo
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 30 povezanih
AMSS: Slabe snežne padavine u planinskim predelima, led često prekriven snegom
Serbian News Media pre 3 satajoš 36 povezanih