Povezane vesti
"Razvalio je vrata i pretukao me": Ispovest Mandićeve bivše supruge: "Oliver me je držao zaključanu dva sata u kupatilu"
Blic 14.11.2020
Mirjana Mandić, bivša supruga Olivera Mandića, progovorila je o njihovom odnosu. - Oliver i ja smo se upoznali u muzičkoj školi "Stanković", išli smo na časove kod istog profesora klavira. U školu je sa nama išla i Slađana Milošević, pa Bebi Dol, sve je… »
Mandićeva bivša žena za Kurir! Mirjana: Oliver me 2 puta pretukao! Ubio bi me da nije bilo Peđe d Boja!
Kurir 14.11.2020
Mirjana Mandić, bivša supruga Olivera Mandića, odlučila je da posle više od tri decenije prvi put progovori o zajedničkom životu s jednim od najslavnijih kantautora sa ovih prostora. U ispovesti za Kurir ona je govorila o batinama koje je dobijala od… »
Vesti dana »
Mali: „Garancije za kreditnu podršku mladima u kupovini prve nekretnine povećane na 900 miliona evra“
Serbian News Media pre 1 satjoš 53 povezane
Hrvatska "u crvenom": Izdato važo upozorenje građanima
Večernje novosti pre 42 minutajoš 63 povezane
Zemljotresi u Venecueli za sada nisu ozbiljno oštetili naftnu infrastrukturu
Insajder pre 1 satjoš 114 povezane
"Majstore, začepi gubicu": Dragović pobesneo zbog Arnautovića, cela Austrija na nogama
Mondo pre 4 satijoš 135 povezanih
Rusija odlučila da zatvori rumunski konzulat u Sankt Peterburgu i da protera konzula
Euronews pre 2 minutajoš 25 povezanih