Повезане вести
"Развалио је врата и претукао ме": Исповест Мандићеве бивше супруге: "Оливер ме је држао закључану два сата у купатилу"
Блиц 14.11.2020
Мирјана Мандић, бивша супруга Оливера Мандића, проговорила је о њиховом односу. - Оливер и ја смо се упознали у музичкој школи "Станковић", ишли смо на часове код истог професора клавира. У школу је са нама ишла и Слађана… »
Мандићева бивша жена за Курир! Мирјана: Оливер ме 2 пута претукао! Убио би ме да није било Пеђе д Боја!
Курир 14.11.2020
Мирјана Мандић, бивша супруга Оливера Мандића, одлучила је да после више од три деценије први пут проговори о заједничком животу с једним од најславнијих кантаутора са ових простора. У исповести за Курир она је говорила о… »
Вести дана »
Трамп: Могао бих веома лако да решим проблем финансиања УН, ако би оне то од мене затражиле
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Знак смиривања у Судану: Путнички авион слетео у Картум након 3 године, дочекан с одушевљењем - кључни корак у напорима владе да нормализује живот
Курир пре 2 сатајош 1 повезана
Расте број убијених у Пакистану: У дводневном обрачуну са војском више од 140 мртвих екстремиста
Телеграф пре 2 сатајош 1 повезана