Повезане вести
Никад краћа конференција Љубише Тумбаковића уочи неке утакмице: Атмосфера није добра...
Телеграф 14.11.2020
"Орлови" су и даље под утиском пораза од Шкотске. Тихо и нечујно репрезентативци Србије су отпутовали у Будимпешту на меч претпоследњег кола Лиге нација против Мађарске који се игра у недељу од 20.45 часова. Биће то дуел два… »
Никад краћа конференција Тумбаковића: Србија игра меч који "никога не занима", селекторове 3 реченице пред Мађарску
Мондо 14.11.2020
"Орлове" очекује меч против Мађарске. "Орлове" очекује меч против Мађарске. Само три дана после огромног неуспеха који је репрезентација Србије доживела у квалификацијама за Европско првенство против Шкотске, "орлове" очекује… »
Никад краћа конференција Тумбаковића: Атмосфера није добра
Нова 14.11.2020
Љубиша Тумбаковић, селектор Србије, на веома краткој конференцији за медије уочи сусрета 5. кола Лиге нација против Мађарске истакао је да атмосфера после пораза од Шкотске "није баш добра". “У Будимпешту смо стигли после болног… »
Интер уценио Коларова, зато је напустио репрезентацију
Нова 14.11.2020
Александар Коларов, капитен репрезентације Србије, неће бити на располагању селектору Љубиши Тумбаковићу за предстојеће изазове у Лиги нација. Искусни дефанзивац је због мање повреде пропустио дуел Интера на гостовању… »
Србија без капитена у Будимпешти, Интер "закувао" Тумбаковићу пред меч са Шкотима?
Спортске.нет 14.11.2020
Постоје индиције... Репрезентација Србије стигла је у Будимпешту где је очекује дуел са селекцијом Мађарске у оквиру Лиге нација. Спорт клуб преноси обавештење ФСС да су "орлови" отпутовали без капитена Александра Коларова који… »
‘Атмосфера У екипи није баш добра’: Брзопотезна конференција Љубише Тумбаковића пред Мађарску
Хот спорт 14.11.2020
Без много помпе фудбалска репрезентација Србије отпутовала је у Будимпешту на меч претпоследњег кола Лиге нација против Мађарске који се игра у недељу од 20.45 часова. Две селекције овај меч дочекују у различитом расположењу… »
Коларов није са репрезентацијом у Мађарској
Моззарт спорт 14.11.2020
Интер му забранио да игра против Шкотске. Због мање повреде је пропустио Интерово гостовање у Бергаму у Серији А, али је у договору са клубом Александар Коларов ипак допутовао у Београд да покуша да се опорави за окршај са… »
Тумбаковић: Атмосфера у екипи није добра!
Спортски журнал 14.11.2020
Селектор Србије Љубиша Тумбаковић рекао је у Будимпешти да атмосфера у екипи, после пораза од Шкотске, а пред меч са Мађарском у Лиги нација "није баш добра" "У Будимпешту смо стигли после болног пораза у финалу баража за… »
Коларову било забрањено да игра против Шкотске? Србија остала без капитена 3 сата пред утакмицу године
Мондо 14.11.2020
Уколико је тачно, овакав развој догађаја је другачији од оног о којем се до сада причало. Уколико је тачно, овакав развој догађаја је другачији од оног о којем се до сада причало. Репрезентација Србије није успела да се пласира… »
Без капитена на Мађаре, Коларов се вратио у Италију
Н1 Инфо 14.11.2020
Александар Коларов није отпутовао са репрезентацијом у Мађарску. Капитен Орлова вратио се у Италију потврђено је Спорт Клубу у Фудбалском савезу Србије. Александар Коларов није играо у поразу од Шкотске, како је у било објашњено… »
Никад краћа Тумбина конференција: Атмосфера у екипи није баш добра
Моззарт спорт 14.11.2020
„Један од највећих неуспеха у нашој каријери је пораз од Шкотске“, додаје Немања Максимовић. Рана је огромна. Неће ожиљак од четвртка вече скоро зарасти. Остаће пораз од Шкотске да нас подсећа да много шта у фудбалској Србији… »
Косановић оштро критикује Орлове: Деловало је да Митровић, Тадић и Сергеј не могу ни мене да претрче
Вести онлине 14.11.2020
Српски фудбалски тренер Милорад Косановић није задовољан игром наше репрезентације против Шкотске у финалу баража за одлазак на Европско првенство. Искусни стручњак је критиковао лош ниво енергије и приступ играча Србије који… »
"Тадић, Митровић и Сергеј не би претрчали ни: Мене!" Наш легендарни тренер полудео од беса због фијаска "орлова", а ово је…
Спортал блиц 14.11.2020
Наш прослављени тренер прокоментарисао је пропуштену прилику фудбалске репрезентације Србије да се нађе на Европском првенству. - Имам толико фудбалског искуства, да једноставно немам права да ме понесе патриотизам. Једноставно… »
Мијатовић за Нова.рс: Жао ми је Србије, Шкоти је “преварили”
Нова 14.11.2020
Дуго ће се трагати за одговором шта се догодило 12. новембра на стадиону "Рајко Митић", где Србија у финалу баража за одлазак на Европско првенство против Шкотске, није личила на себе. Зато и не чуди што су "сукњице" те које су… »
Митар, тадић и Сергеј не би мене претрчали: Српска фудбалска легенда испрозивала фудбалере Србије!
Мондо 14.11.2020
"Имам толико фудбалског искуства, да једноставно немам права да ме понесе патриотизам". "Имам толико фудбалског искуства, да једноставно немам права да ме понесе патриотизам". Читава Србија гледала је меч Србије против Шкотске у… »
Косановић оштар према орловима: Деловало да ни мене не би претрчали
Вечерње новости 13.11.2020
СТВАР је крајње једноставна. Притисак на кључне играче. Притисак на човека с лоптом, удвајање, плитак блок и константан пресинг. Овако је данас, за "Новости", почео анализу пенал пораза Србије од Шкотске (1:1, 4:5) искусни… »
Вести дана »
Русија наставила нападе током преговора САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 5 минутајош 5 повезаних
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 6 сатијош 5 повезаних