Povezane vesti
Žena od sultana dobila ponudu koja se ne odbija: Brdo novca je u igri, evo kakav je njen odgovor na to
Blic 14.11.2020
Tijani Milentijević ponuđeno je da učestvuje u aktuelnoj sezoni rijalitija uz veoma visok honorar, ali je ona to odbila. - Odbila sam Zadrugu, nisam pristalica toga. Uvek sebi kažem nikad ne reci nikad. Ali, ne bih se ja tu snašla. Uhvati me panika kada… »
Nude joj ogroman honorar: Žena od sultana otkrila da li ulazi u Zadrugu!
Mondo 14.11.2020
Pevačica iskreno o rijalitiju i ljubavnom statusu! Pevačica iskreno o rijalitiju i ljubavnom statusu! Tijana Milentijević osvojila je u region u rekordnom roku kada je objavila pesmu "Žena od sultana" koja je za samo dva dana prikupila preko pola miliona… »
Vesti dana »
Ubistvo u prisustvu šefa beogradske policije: Svi detalji zločina zbog kojeg je uhapšen Veselin Milić
Nedeljnik pre 24 satajoš 127 povezanih
Veselin Milić izneo odbranu na saslušanju, tužilaštvo predložilo pritvor do 30 dana
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 48 povezanih
Politika ponovo vlasnik NIN-a, Timofejev završava svoj urednički angažman u magazinu
RTV pre 5 satijoš 26 povezanih
Crvena zvezda se hitno oglasila u ponoć: "Zašto je naša zaslužena pobeda poraz sporta?"
Mondo pre 24 satajoš 100 povezanih
Otvorene prijave za volontere na izložbi EXPO 2027: Više od 20.000 dobrovoljaca za 48 pozicija
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 27 povezanih