Povezane vesti
Crna Gora dobija novu vladu početkom decembra
Radio 021 14.11.2020
Predsednik Skupštine Aleksa Bečić rekao je za Novu M da je uveren da će Crna Gora na sednici parlamenta 2. decembra dobiti novu Vladu i poručio da je neophodno ispoštovati volju građana i što pre krenuti u rešavanje nagomilanih problema. On je rekao da… »
Bečić: Uveren sam da će Crna Gora 2. decembra dobiti novu vladu
N1 Info 14.11.2020
Predsednik Skupštine Aleksa Bečić rekao je za Novu M da je uveren da će Crna Gora na sednici parlamenta 2. decembra dobiti novu Vladu i poručio da je neophodno ispoštovati volju građana i što pre krenuti u rešavanje nagomilanih problema. On je rekao da… »
Bečić: Uveren sam da ćemo 2. decembra dobiti novu Vladu
Nova 14.11.2020
Predsednik Skupštine Aleksa Bečić izjavio je da je uveren da će Crna Gora na sednici parlamenta koja je zakazana za 2. decembar dobiti novu Vladu, i poručio da je neophodno ispoštovati volju građana i što pre krenuti u rešavanje nagomilanih problema. On… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: promenljivo oblačno sa pljuskovima, gradom i toplotnim talasom
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 27 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 23 povezane

Protest i incidenti ispred prostorija SNS-a u Zemunu i Novom Beogradu
NIN pre 4 satijoš 19 povezanih

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 9 minutajoš 90 povezanih

Milićević: Neće tu biti nikakvo stvarno suđenje, sve je to predstava - verovatno će me isključiti iz crkve zbog mojih javnih istupa
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih