Povezane vesti

Mensur se oglasio, pa otkrio sve o odnosu sa majom Marinković! Progovorio o prepiskama, pa šokirao izjavom: Izlazili smo!

Mensur se oglasio, pa otkrio sve o odnosu sa majom Marinković! Progovorio o prepiskama, pa šokirao izjavom: Izlazili smo!

Kurir 15.11.2020
Mensur Ajdarpašić je bio jedna od glavnih tema u Zadruzi. Mina Vrbaški je iznela detalje o njihovom odnosu van rijalitija, te otkrila da je zbog jedne svađe reagovala policija. Filip Car je goreo od besa zbog toga što ga porede sa bivšim zadrugarom… »
Bila sam izbačena iz kola, reagovala je policija: Mina Vrbaški iznela šokantne detalje o Mensuru! Oglasio se i on

Bila sam izbačena iz kola, reagovala je policija: Mina Vrbaški iznela šokantne detalje o Mensuru! Oglasio se i on

Mondo 15.11.2020
Evo šta je sve rekla. Evo šta je sve rekla. Učesnici Zadruge odgovarali si na pitanja novinara, a tom prilikom je Mina Vrbaški otkrila šokantne detalje veze se bivšim dečkom i nekadašnjim rijaliti učesnikom Mensurom Ajdarpašićem. Mina je… »
Bila sam izbačena iz auta, došla nikakva, reagovala policija: Mina iznela još šok detalja o Mensuru! Umešana i njena…

Bila sam izbačena iz auta, došla nikakva, reagovala policija: Mina iznela još šok detalja o Mensuru! Umešana i njena…

Kurir 15.11.2020
Filip Car ponovo je došao kod Mine Vrbaški kako bi joj saopštio da je besan na nju zbog toga što mu se ona smeje u lice. Međutim, kada ju je upitao da li je ona "namestila" policiju bivšem dečku Mensuru Ajdarpašiću, ona je otkrila nove pikantne… »

Vesti dana »