Повезане вести

Менсур се огласио, па открио све о односу са мајом Маринковић! Проговорио о препискама, па шокирао изјавом: Излазили смо!

Менсур се огласио, па открио све о односу са мајом Маринковић! Проговорио о препискама, па шокирао изјавом: Излазили смо!

Курир 15.11.2020
Менсур Ајдарпашић је био једна од главних тема у Задрузи. Мина Врбашки је изнела детаље о њиховом односу ван ријалитија, те открила да је због једне свађе реаговала полиција. Филип Цар је горео од беса због тога што га пореде… »
Била сам избачена из кола, реаговала је полиција: Мина Врбашки изнела шокантне детаље о Менсуру! Огласио се и он

Била сам избачена из кола, реаговала је полиција: Мина Врбашки изнела шокантне детаље о Менсуру! Огласио се и он

Мондо 15.11.2020
Ево шта је све рекла. Ево шта је све рекла. Учесници Задруге одговарали си на питања новинара, а том приликом је Мина Врбашки открила шокантне детаље везе се бившим дечком и некадашњим ријалити учесником Менсуром Ајдарпашићем… »
Била сам избачена из аута, дошла никаква, реаговала полиција: Мина изнела још шок детаља о Менсуру! Умешана и њена мајка…

Била сам избачена из аута, дошла никаква, реаговала полиција: Мина изнела још шок детаља о Менсуру! Умешана и њена мајка…

Курир 15.11.2020
Филип Цар поново је дошао код Мине Врбашки како би јој саопштио да је бесан на њу због тога што му се она смеје у лице. Међутим, када ју је упитао да ли је она "наместила" полицију бившем дечку Менсуру Ајдарпашићу, она је… »

Вести дана »