Povezane vesti
Dado Polumenta emotivnim rečima čestitao supruzi Ivoni četvrtu godišnjicu braka (FOTO)
Vesti online 15.11.2020
Nakon što se razveo od Selme Mekić sa kojom je u bračnoj zajednici proveo nepunih šest meseci, Dado Polumenta sreću je našao pored sadašnje supruge Ivone sa kojom danas proslavlja godišnjicu braka. Naime, popularni pevač putem socijalne platforme… »
Pomišljao sam da odustanem i plašio se da ne zalutam: Dado Polumenta sreću je našao pored nje, a emotivne reči će vas…
Kurir 15.11.2020
Dado Polumenta otkrio je da je svoju izabranicu Ivonu upoznao pre 5 godina. Pevač sada slavi godišnjicu, a emotivnu poruku podelio je na društvene mreže. "Ceo život proveo sam u traganju... Pomišljao sam da odustanem, plašio se da ne zalutam. Pre pet… »
Vesti dana »

Lukašenko zagrmeo: Niko neće moći da baci Rusiju i Belorusiju na kolena FOTO
B92 pre 59 minutajoš 32 povezane

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 231 povezana

Pravosnažna presuda Miloradu Dodiku i posledice po predsednički mandat u Republici Srpskoj
Naslovi.ai pre 1 satjoš 94 povezane

Dačić: Ključan doprinos policije u očuvanju građanskog mira, LRAD uređaji vraćeni u magacine
RTS pre 5 satijoš 26 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 4 satijoš 29 povezanih