Povezane vesti
Dado Polumenta emotivnim rečima čestitao supruzi Ivoni četvrtu godišnjicu braka (FOTO)
Vesti online 15.11.2020
Nakon što se razveo od Selme Mekić sa kojom je u bračnoj zajednici proveo nepunih šest meseci, Dado Polumenta sreću je našao pored sadašnje supruge Ivone sa kojom danas proslavlja godišnjicu braka. Naime, popularni pevač putem socijalne platforme… »
Pomišljao sam da odustanem i plašio se da ne zalutam: Dado Polumenta sreću je našao pored nje, a emotivne reči će vas…
Kurir 15.11.2020
Dado Polumenta otkrio je da je svoju izabranicu Ivonu upoznao pre 5 godina. Pevač sada slavi godišnjicu, a emotivnu poruku podelio je na društvene mreže. "Ceo život proveo sam u traganju... Pomišljao sam da odustanem, plašio se da ne zalutam. Pre pet… »
Vesti dana »
U svakoj šali malo šale Medvedev: Stanovnici Grenlanda mogli bi da glasaju za pridruživanje Rusiji
Dnevnik pre 1 satjoš 31 povezana
Đedović Handanović: U utorak ujutru stiže prva sirova nafta za NIS, Rafinerija kreće sa radom 16. januara
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 34 povezane
Braća Rašović donela pobedu Srbiji: "Pronašli smo snagu unutar ekipe"; Sava Ranđelović: "Idemo na sledeći meč"; Miloš Ćuk: "Bili smo sve ono što nismo pre dva dana"
Dnevnik pre 16 minutajoš 55 povezanih
Prodato 580 miliona evra zbog stabilnosti dinara: Narodna banka Srbije o kursu i rezervama zlata
Mondo pre 2 satajoš 30 povezanih
Marko Čubrilo prognozira osetno otoljenje od utorka. Mraz slabi, ali je povratak zime i dalje u igri
Dnevnik pre 3 satajoš 36 povezanih