Повезане вести

Заев: Вето Софије известан, али очекујем крик пријатељства бугарске стране

Заев: Вето Софије известан, али очекујем крик пријатељства бугарске стране

Н1 Инфо 15.11.2020
Премијер Северне Македоније Зоран Заев изјавио је да је "прилично извесно" да ће Бугарска у уторак на састанку министара спољних послова ЕУ ставити вето на усвајање преговарачког оквира са Северном Македонијом. Ја сам спреман и… »
Заев: Вето Софије известан, ипак очекујем крик пријатељства бугарске стране

Заев: Вето Софије известан, ипак очекујем крик пријатељства бугарске стране

Нови магазин 15.11.2020
Премијер Северне Македоније Зоран Заев изјавио је да је "прилично извесно" да ће Бугарска у уторак на састанку министара спољних послова ЕУ ставити вето на усвајање преговарачког оквира са Северном Македонијом. "Ја сам спреман… »
Заев: Припремио сам македонски народ за бугарски вето

Заев: Припремио сам македонски народ за бугарски вето

Политика 15.11.2020
СКОПЉЕ - Премијер Северне Македоније Зоран Заев изјавио је данас да постаје све очигледније да ће Бугарска блокирати преговоре о придруживању Северне Македоније Европској унији у уторак на састанку Савета за опште послове ЕУ… »
Бугарско не македонцима: Ништа од преговора Скопља са ЕУ! Један од аргумената и Тито!

Бугарско не македонцима: Ништа од преговора Скопља са ЕУ! Један од аргумената и Тито!

Курир 15.11.2020
Министарка спољних послова Бугарске Екатерина Захаријева изјавила је данас да се Софија противи отварању приступних преговора Северне Македоније за чланство у ЕУ, али се не противи чланству те земље у ЕУ. "Бугарска је увек, у… »
Бугарско не Северној Македонији: Ништа од преговора Скопља са ЕУ! Један од аргумената и Тито!

Бугарско не Северној Македонији: Ништа од преговора Скопља са ЕУ! Један од аргумената и Тито!

Вечерње новости 15.11.2020
МИНИСТАР спољних послова Бугарске Екатерина Захаријева изјавила је данас да се Софија противи отварању приступних преговора Северне Македоније за чланство у ЕУ, али се не противи чланству те земље у ЕУ. "Бугарска је увек, у… »
Македонцима стопирају преговоре за чланство у ЕУ, а за све је крив Тито?

Македонцима стопирају преговоре за чланство у ЕУ, а за све је крив Тито?

Ало 15.11.2020
Министарка спољних послова Бугарске Екатерина Захаријева изјавила је данас да се Софија противи отварању приступних преговора Северне Македоније за чланство у ЕУ, али се не противи чланству те земље у ЕУ. "Бугарска је увек, у… »
Бугарска министарка: Северна Македонија није спремна за ЕУ, за демократију су, а величају Тита

Бугарска министарка: Северна Македонија није спремна за ЕУ, за демократију су, а величају Тита

Радио 021 15.11.2020
Бугарска министарка спољних послова Екатерина Захариева поновила је да Северна Македонија није спремна за почетак преговора са ЕУ. Она је оптужила Скопље за ширење мржње према Бугарској. "Не можеш с једне стране да желиш да… »
Захаријева: Скопље не може да жели у ЕУ, а да слави Тита

Захаријева: Скопље не може да жели у ЕУ, а да слави Тита

Н1 Инфо 15.11.2020
Бугарска министарка спољних послова Екатерина Захаријева поновила је да Северна Македонија није спремна за почетак преговора са ЕУ и оптужила Скопље за ширење мржње према Бугарској. "Не можеш с једне стране да желиш да си у… »
Захариева: Скопље не може да жели у ЕУ, а да слави Тита

Слободна Европа 15.11.2020
Бугарска министарка спољних послова Екатерина Захариева (Закхариева) поновила је данас (15. новембар) да Северна Македонија није спремна за почетак преговора са Европском унијом (ЕУ) и оптужила Скопље да ширење мржње према… »

Нови магазин 15.11.2020
Бугарска министарка спољних послова Екатерина Захариева поновила је данас да Северна Македонија није спремна за почетак преговора са ЕУ и оптужила Скопље да ширење мржње према Бугарској. "Не можеш с једне стране да желиш да… »
Македонци због Тита Не могу у ЕУ? Бугарској министарки се и Стаљин привиђа (фото)

Македонци због Тита Не могу у ЕУ? Бугарској министарки се и Стаљин привиђа (фото)

Србија данас 15.11.2020
Захариева упутила оштре речи на рачун Северне Македоније. Бугарска министарка спољних послова Екатерина Захариева поновила је да Северна Македонија није спремна за почетак преговора са ЕУ. Она је оптужила Скопље за ширење… »

Вести дана »