Povezane vesti
Moguć veto Sofije na početak pregovora S. Makedonije sa EU
Nova 15.11.2020
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev izjavio je da je "prilično izvesno" da će Bugarska u utorak na sastanku ministara spoljnih poslova EU staviti veto na usvajanje pregovaračkog okvira sa Severnom Makedonijom. “Ja sam spreman i pripremio sam… »
"Veto je sve verovatniji": Zaev: Postaje sve očiglednije da će Bugarska blokirati pregovore
Blic 15.11.2020
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev izjavio je danas da postaje sve očiglednije da će Bugarska blokirati pregovore o pridruživanju Severne Makedonije Evropskoj uniji u utorak na sastanku Saveta za opšte poslove EU. On je dodao da još ima nade… »
Vesti dana »

VIDEO Skupština Beograda: Opozicija pevala himnu, odbornici vlasti glasali iako ništa nisu čuli
Radio 021 pre 42 minutajoš 51 povezana

Ministarka o platama u prosveti po broju radnih sati: Ako se sada krene sa nadoknadama školska godina može da se završi
Euronews pre 2 satajoš 21 povezana

(BLOG) Prosvetari „korakom do slobode“ stižu u Čačak na protest, srednjoškolci i građani pešače od Kikinde do Bečeja
N1 Info pre 13 minutajoš 5 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA Francuska nudi obaveštajne podatke Ukrajini nakon što su ih SAD obustavile
RTV pre 2 satajoš 20 povezanih