Повезане вести

По други пут данас: Трамп на Твитеру објавио да је победио на изборима

По други пут данас: Трамп на Твитеру објавио да је победио на изборима

Вечерње новости 16.11.2020
АМЕРИЧКИ председник Доналд Трамп по други пут данас твотовао је како је победио. - Победио сам на изборима - пише у најновијем твиту Доналда Трампа. И вон тхе Елецтион! — Доналд Ј. Трумп (@реалДоналдТрумп) Новембер 16, 2020… »
Не зна где бије: Трамп се после јавног признања пораза ипак предомислио, најавио своју победу

Не зна где бије: Трамп се после јавног признања пораза ипак предомислио, најавио своју победу

Мондо 16.11.2020
Доналд Трамп не престаје да шокира јавост. Он се након одлашавања на друштвеним мрежама, где је признао губитак, ипак предомислио и рекао да је он победник. Доналд Трамп не престаје да шокира јавост. Он се након одлашавања на… »
Трамп наставља по свом: Ја сам победио на изборима!

Трамп наставља по свом: Ја сам победио на изборима!

Курир 16.11.2020
"Ја сам победио на изборима", објавио је Доналд Трамп на друштвеним мрежама, а Твитер је опет означио ту објаву као непоуздану. И ВОН ТХЕ ЕЛЕЦТИОН! — Доналд Ј. Трумп (@реалДоналдТрумп) Новембер 16, 2020 Подсетимо, актуелни… »
Трамп понавља да је победио, Твитер се ограђује

Трамп понавља да је победио, Твитер се ограђује

РТВ 16.11.2020
ВАШИНГТОН - Амерички председник Доналд Трамп поновио је данас да је он победник недавно одржаних председничких избора. "Ја сам победио", написао је Трамп на свом Твитеру. На ову његову објаву одмах је реаговала и компанија… »
Трамп: Победио сам

Трамп: Победио сам

Нова 16.11.2020
Амерички председник Доналд Трамп, одбија да призна пораз, па је поново на Твитеру написао да је он победник недавно одржаних председничких избора. “Ја сам победио”, написао је Трамп на свом Твитер налогу. И ВОН ТХЕ ЕЛЕЦТИОН! —… »
"Устав никад није прекршен као сада": Трамп се поново буни због избора, а ево шта је рекао о Болтону

"Устав никад није прекршен као сада": Трамп се поново буни због избора, а ево шта је рекао о Болтону

Блиц 16.11.2020
Амерички Устав никада раније није био тако озбиљно прекршен као на овим председничким изборима, изјавио је амерички председник Доналд Трамп. "Зашто медији који пласирају лажне вести непрекидно претпостављају да ће се… »
„Победио сам, свет нас гледа“

„Победио сам, свет нас гледа“

Вести онлине 16.11.2020
„Победио сам на изборима“, написао је амерички председник Доналд Трамп на свом Твитер налогу. И ВОН ТХЕ ЕЛЕЦТИОН! — Доналд Ј. Трумп (@реалДоналдТрумп) Новембер 16, 2020 Он није детаљније објаснио своју нову поруку, а претходно… »
Свет нас посматра, резултати су лажни: Трамп се поново огласио, указао на кршење Устава САД

Свет нас посматра, резултати су лажни: Трамп се поново огласио, указао на кршење Устава САД

Вечерње новости 16.11.2020
АМЕРИЧКИ Устав никада раније није био тако озбиљно прекршен као на овим председничким изборима, изјавио је амерички председник Доналд Трамп. - Зашто медији који пласирају лажне вести непрекидно претпостављају да ће се… »
Трамп: Не признајем победу Бајдена, оспораваћу резултате намештених избора

Трамп: Не признајем победу Бајдена, оспораваћу резултате намештених избора

Данас 15.11.2020
Председник САД Доналд Трамп изјавио је данас да не признаје победу кандидата демократа Џозефа Бајдена на председничким изборима и да ће наставити да оспорава резултате које је поново означио као намештене. Трамп је на Твитеру… »

Вести дана »