Povezane vesti

"Da li mi stvarno mislimo da smo najpametniji narod na svetu? Svuda se strogo poštuju mere"

"Da li mi stvarno mislimo da smo najpametniji narod na svetu? Svuda se strogo poštuju mere"

Prva 16.11.2020
Svakoga dana obaramo rekorde u broju zaraženih koronom, a lekari upozoravaju da će biti još gore. O ovome je za Jutro govorio i epidemiolog dr Branislav Tiodorović koji je izrekao i svoje prognoze - kada očekuje da će doći do smanjenja broja… »
Prognoza dr Tiodorovića o zaravnjenju krive: Ovo će trajati do 20. decembra, biće više manjih pikova

Prognoza dr Tiodorovića o zaravnjenju krive: Ovo će trajati do 20. decembra, biće više manjih pikova

Telegraf 16.11.2020
Kako kaže, do kraja meseca ne bi trebalo da očekujemo smanjen broj novozaraženih. - Rekao sam pre 14-15 dana da ćemo imati ovaj skok i da ćemo imati više zaraženih pa i umrlih. Ovo će trajati do 20. decembra možda i neki dan iza, ali verujem da… »
TIODOROVIĆ: "Nadam se da ćemo uz poštovanje mera i vakcinu doći do rešenja"

TIODOROVIĆ: "Nadam se da ćemo uz poštovanje mera i vakcinu doći do rešenja"

Moj Novi Sad 16.11.2020
Klima u decembru će pogodovati fluktuaciji virusa pa će zato biti i oscilacija u broju zaraženih, ocenjuje epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa. – Rekao sam pre 14-15 dana da ćemo imati ovaj skok i da ćemo imati više… »

Vesti dana »