Повезане вести

"Да ли ми стварно мислимо да смо најпаметнији народ на свету? Свуда се строго поштују мере"

"Да ли ми стварно мислимо да смо најпаметнији народ на свету? Свуда се строго поштују мере"

Прва 16.11.2020
Свакога дана обарамо рекорде у броју заражених короном, а лекари упозоравају да ће бити још горе. О овоме је за Јутро говорио и епидемиолог др Бранислав Тиодоровић који је изрекао и своје прогнозе - када очекује да ће доћи до… »
Прогноза др Тиодоровића о заравњењу криве: Ово ће трајати до 20. децембра, биће више мањих пикова

Прогноза др Тиодоровића о заравњењу криве: Ово ће трајати до 20. децембра, биће више мањих пикова

Телеграф 16.11.2020
Како каже, до краја месеца не би требало да очекујемо смањен број новозаражених. - Рекао сам пре 14-15 дана да ћемо имати овај скок и да ћемо имати више заражених па и умрлих. Ово ће трајати до 20. децембра можда и неки дан иза… »
ТИОДОРОВИЋ: "Надам се да ћемо уз поштовање мера и вакцину доћи до решења"

ТИОДОРОВИЋ: "Надам се да ћемо уз поштовање мера и вакцину доћи до решења"

Мој Нови Сад 16.11.2020
Клима у децембру ће погодовати флуктуацији вируса па ће зато бити и осцилација у броју заражених, оцењује епидемиолог и члан Кризног штаба за борбу против корона вируса. – Рекао сам пре 14-15 дана да ћемо имати овај скок и да… »

Вести дана »