Повезане вести
"Да ли ми стварно мислимо да смо најпаметнији народ на свету? Свуда се строго поштују мере"
Прва 16.11.2020
Свакога дана обарамо рекорде у броју заражених короном, а лекари упозоравају да ће бити још горе. О овоме је за Јутро говорио и епидемиолог др Бранислав Тиодоровић који је изрекао и своје прогнозе - када очекује да ће доћи до… »
Прогноза др Тиодоровића о заравњењу криве: Ово ће трајати до 20. децембра, биће више мањих пикова
Телеграф 16.11.2020
Како каже, до краја месеца не би требало да очекујемо смањен број новозаражених. - Рекао сам пре 14-15 дана да ћемо имати овај скок и да ћемо имати више заражених па и умрлих. Ово ће трајати до 20. децембра можда и неки дан иза… »
ТИОДОРОВИЋ: "Надам се да ћемо уз поштовање мера и вакцину доћи до решења"
Мој Нови Сад 16.11.2020
Клима у децембру ће погодовати флуктуацији вируса па ће зато бити и осцилација у броју заражених, оцењује епидемиолог и члан Кризног штаба за борбу против корона вируса. – Рекао сам пре 14-15 дана да ћемо имати овај скок и да… »
Вести дана »
(Видео) НАТО земља спремна за рат са Русијом?! Испливао тајни план: Почиње тотална мобилизација, 800.000 војника креће на фронт, ауто-путеви се претварају у писте за војне авионе
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Никола Роквић се огласио поводом дочека Жељка Обрадовића на аеродрому! Написао 3 речи које одзвањају
Телеграф пре 5 сатијош 5 повезаних
Амандман од 1,4 милијарде евра: Да ли је држава почела да прикупља новац за откуп НИС-а?
Данас пре 11 сатијош 1 повезана