Povezane vesti
Suze su neizbežne: U grudima Gogca kuca srce dečka donora, njegovo je završilo putovanje prošle godine!
Prva 16.11.2020
Jedan od takmičara- veterana u emisiji „Nikad nije kasno“ Goran Filić Gogac, 53-godišnji roker u duši, je i čovek sa dva srca, kako je rekao. Njegova životna priča u jučerašnjoj emisiji dirnula je sve u studiju, do suza. Gogac je prošle godine u martu… »
U njemu kuca srce mladića koji je tragično preminuo: Takmičar "Nikad nije kasno" rasplakao Žiku
Telegraf 16.11.2020
- Dečko je bio mlađi od mene 15 godina, i preminuo je u Urgentnom, pa su njegovi roditelji meni donirali njegovo srce - rekao je Filić Gogac. Goran Filić Gogac (53), učesnik emisije "Nikad nije kasno", otkrio je da je njegov život obeležila teška… »
Vesti dana »
Rusija spremna da razgovara sa Mađarom; Lavrov: "Cenimo dela, a ne reči"
B92 pre 50 minutajoš 31 povezana
"Ludi" pobednički ples uglednog hirurga zasenio Petera Mađara: Pogledajte snimak koji je postao hit na mrežama
Mondo pre 25 minutajoš 24 povezane
Peter Mađar: Znam kakve su veze Orbanovog režima sa Vučićem, građani Srbije da crpe snagu iz naših izbora
Nova pre 35 minutajoš 201 povezana
Predsednik Irana se oglasio nakon Trampovih uvreda za papu Lava: "Želim vam svu slavu od Alaha"
Mondo pre 15 minutajoš 25 povezanih