Повезане вести

Град нови САД обележио славу: - Ђурђиц Вучевић: Дочекаћемо боља времена, уз успомену на оне који су битку изгубили

Град нови САД обележио славу: - Ђурђиц Вучевић: Дочекаћемо боља времена, уз успомену на оне који су битку изгубили

Блиц 16.11.2020
Поводом славе Града Новог Сада – Ђурђиц уприличена је церемонија сечења славског колача и благосиљање славског жита у Градској кући, након чега је беседу одржао Епископ мохачки Исихије уз саслужење новосадског свештенства… »
Вучевић: Нови Сад доживљавам као једну велику породицу, којој имам да поручим да ћемо победити и овог противника

Вучевић: Нови Сад доживљавам као једну велику породицу, којој имам да поручим да ћемо победити и овог противника

Мондо 16.11.2020
Поводом славе Града Новог Сада - Ђурђиц уприличена је церемонија сечења славског колача и благосиљање славског жита у Градској кући, након чега је беседу одржао Епископ мохачки Исихије уз саслужење новосадског свештенства… »
"Нови Сад посматрам као велику породицу" Милош Вучевић присуствовао сечењу славског колача поводом Ђурђица (фото)

"Нови Сад посматрам као велику породицу" Милош Вучевић присуствовао сечењу славског колача поводом Ђурђица (фото)

Србија данас 16.11.2020
Град Нови Сад обележио је своју славу - Ђурђиц, а свечаности је присуствовао и градоначелник Милош Вучевић. Поводом славе Града Новог Сада - Ђурђиц уприличена је церемонија сечења славског колача и благосиљање славског жита у… »
Слава Града Новог Сада обележена уз поштовање епидемиолошких мера

Слава Града Новог Сада обележена уз поштовање епидемиолошких мера

Дневник 16.11.2020
Поводом славе Града Новог Сада – Ђурђиц уприличена је церемонија сечења славског колача и благосиљање славског жита у Градској кући, након чега је беседу одржао Епископ мохачки Исихије уз саслужење новосадског свештенства… »
ФОТО: Уз поштовање епидемиолошких мера обележен Ђурђиц – слава Града Новог Сада

ФОТО: Уз поштовање епидемиолошких мера обележен Ђурђиц – слава Града Новог Сада

Мој Нови Сад 16.11.2020
Поводом славе Града Новог Сада, данас је у Градској кући уприличена церемонија сечења славског колача и благосиљање славског жита, након чега је беседу одржао Епископ мохачки Исихије уз саслужење новосадског свештенства. Том… »
Уз поштовање епидемиолошких мера обележена слава Града Новог Сада

Уз поштовање епидемиолошких мера обележена слава Града Новог Сада

РТВ 16.11.2020
НОВИ САД - Поводом славе Града Новог Сада – Ђурђиц уприличена је церемонија сечења славског колача и благосиљање славског жита у Градској кући, након чега је беседу одржао Епископ мохачки Исихије уз саслужење новосадског… »

Курир 16.11.2020

Вести дана »