Повезане вести

Ђилас о писму Лончара и Грујичић: Нисам имао везе са слањем болесника у Турску

Ђилас о писму Лончара и Грујичић: Нисам имао везе са слањем болесника у Турску

Н1 Инфо 16.11.2020
Председник Странке слободе и правде (СПП) Драган Ђилас одбацио је као неистините наводе из заједничког писма министра здравља Златибора Лончара и директорке Института за онкологију Данице Грујичић, да је у време док је био… »
Ђилас о писму Лончара и Грујичић: Никакве везе нисам имао са слањем онколошких пацијената у Турску

Ђилас о писму Лончара и Грујичић: Никакве везе нисам имао са слањем онколошких пацијената у Турску

Бета 16.11.2020
Председник Странке слободе и правде (СПП) Драган Дјилас одбацио је данас као неистините наводе из заједничког писма министра здравља Златибора Лончара и директорке Института за онкологију Данице Грујичић, да је у време док је… »
Ђилас у писму Даници Грујичић: Ако не стојите иза оваквих речи пристојно би било да повучете свој потпис

Ђилас у писму Даници Грујичић: Ако не стојите иза оваквих речи пристојно би било да повучете свој потпис

Данас 16.11.2020
„Верујем да Ви ову бљувотину нисте писали. Ипак, прихватајући да ставите потпис прихватили сте да будете део оних који мене оптужују”, објаснио је Драган Ђилас у писму упућеном Даници Грујичић. „Ако сте заборавили, ја сам онај… »
Ђилас одговорио Дани Грујичић: Та екипа је убила Ђинђића

Ђилас одговорио Дани Грујичић: Та екипа је убила Ђинђића

Нова 16.11.2020
Драган Ђилас, председник Странке слободе и правде, реаговао је на отворено писмо које су му упутили министар здравља Златибор Лончар и докторка Даница Грујичић. Подсећамо, Лончар и др Даница Грујичић саопштили су да је гама нож… »

Вести дана »