Povezane vesti
Đilas o pismu Lončara i Grujičić: Nisam imao veze sa slanjem bolesnika u Tursku
N1 Info 16.11.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde (SPP) Dragan Đilas odbacio je kao neistinite navode iz zajedničkog pisma ministra zdravlja Zlatibora Lončara i direktorke Instituta za onkologiju Danice Grujičić, da je u vreme dok je bio gradonačelnik Beograda imao… »
Đilas o pismu Lončara i Grujičić: Nikakve veze nisam imao sa slanjem onkoloških pacijenata u Tursku
Beta 16.11.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde (SPP) Dragan Djilas odbacio je danas kao neistinite navode iz zajedničkog pisma ministra zdravlja Zlatibora Lončara i direktorke Instituta za onkologiju Danice Grujičić, da je u vreme dok je bio gradonačelnik Beograda… »
Đilas u pismu Danici Grujičić: Ako ne stojite iza ovakvih reči pristojno bi bilo da povučete svoj potpis
Danas 16.11.2020
„Verujem da Vi ovu bljuvotinu niste pisali. Ipak, prihvatajući da stavite potpis prihvatili ste da budete deo onih koji mene optužuju”, objasnio je Dragan Đilas u pismu upućenom Danici Grujičić. „Ako ste zaboravili, ja sam onaj Dragan Đilas kome ste sa… »
Đilas odgovorio Dani Grujičić: Ta ekipa je ubila Đinđića
Nova 16.11.2020
Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde, reagovao je na otvoreno pismo koje su mu uputili ministar zdravlja Zlatibor Lončar i doktorka Danica Grujičić. Podsećamo, Lončar i dr Danica Grujičić saopštili su da je gama nož Srbija platila 4 miliona… »
Vesti dana »

Protest „Srbijo, Užice te zove”: Najavljena višečasovna blokada magistrale
Vesti online pre 2 satajoš 28 povezanih

Ovo su žrtve ubistva u Prilepu: Ubica ubio Panča i malog Milana (11), bacio bombu na policiju
Nova pre 2 satajoš 30 povezanih

Nastavak istrage u slučaju „nadstrešnica“: Više tužilaštvo ponovo u postupku
In medija pre 11 minutajoš 17 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: pretežno sunčano i toplo vreme sa osveženjem sredinom nedelje i novim toplotnim talasom krajem jula
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 22 povezane