Повезане вести
Боле ме плућа, ужасно се осећам: Бекјарев је последњу изјаву за медије дао само неколико дана пред смрт!
Мондо 16.11.2020
Легендарни глумац преминуо је од последица корона вируса. Легендарни глумац преминуо је од последица корона вируса. Екипа филма "Било Једном у Србији" обуставила је крајем октобра снимање тог остварења у Лесковцу и околини… »
Цела Србија ће бекјарева памтити по легендарној улози из "бољег живота": Због ње је добио нови надимак!
Мондо 16.11.2020
Иван Бекјарев преминуо је у 75. години од последица корона вируса. Иван Бекјарев преминуо је у 75. години од последица корона вируса. Екипа филма "Било Једном у Србији" обуставила је крајем октобра снимање тог остварења пошто… »
Последње изјаве Ивана Бекјарева: Нисам добро, ужасно се осећам, боле ме плућа и тешко дишем
Телеграф 16.11.2020
Славни глумац изгубио је битку са корона вирусом. Познати српски глумац Иван Бекјарев (74) преминуо је данас после борбе са корона вирусом. Глумац је пре 10 дана завршио на Инфективној клиници јер му се стање знатно погоршало… »
Боле ме плућа И тешко дишем! Иван Бекјарев дао последњи интервју 5 дана пред смрт!
Курир 16.11.2020
Глумац Иван Бекјарев преминуо је у 74. години, а пре само неколико дана огласио се са Инфективне клинике где је лежао због корон вируса. - Боле ме плућа и тешко дишем, ужасно се осећам. Данима сам на Инфективној клиници, нисам… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић и Божиновска: Гасна интерконекција Србија-Северна Македонија готова до краја 2027. године
Телеграф пре 3 минутајош 28 повезаних
Пулмолошкиња упозорава: Свака десета смрт новорођенчади узрокована је аерозагађењем
Н1 Инфо пре 1 сатјош 1 повезана
Стотине хиљада на улицама широм Италије: Радници, пензионери и грађани имају заједнички циљ
Телеграф пре 3 минутајош 11 повезаних
Крагујевац: Временска прогноза за предстојећи викенд (од 12. до 14. децембра)
Прессек пре 5 сатијош 22 повезане