Povezane vesti

Doktor Tiodorović upozorava: Nismo ni blizu vrhuncu ovog talasa, bolnice u Beogradu su pune!

Pravda 17.11.2020
Mere donete u nedelju daće rezultate za sedam do deset dana, kaže prof. dr Branislav Tiodorović. Prema njegovim rečima, skok broja novozaraženih bio je očekivan, a može se očekivati i dalje povećanej sve do kraja meseca. “Rekao sam pre 14-15… »

Tiodorović: Efekat mera početkom decembra, teška noć na jugu

Vesti online 17.11.2020
Efekat novih mera koje su od danas na snazi možemo očekivati početkom decembra, kaže epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav TIodorović i dodaje da je teška noć bila na jugoistoku Srbije. On je za TV Pink rekao da su zabrinjavajući podaci kad… »

Tiodorović: Ograničenje rada ugostiteljskih objekata bila neophodnost

Danas 17.11.2020
Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović rekao je da je bila teška noć na jugoistoku Srbije i da zbrinjavaju podaci kad je reč o novoobolelima u Nišu, Zaječaru, Aleksandrovcu, Kruševcu, Vranju, Preševu, Bujanovcu. „Koliko je… »

Institut za reumatologiju pun: Nema više kovid ležajeva

Nova 17.11.2020
U Institutu za reumatologiju popunjena su sva mesta namenjena za kovid pacijente, kaže direktor te zdravstvene ustanove Goran Radunović i dodaje da je trenutno na lečenju 89 kovid pacijenata. “Tokom jučerašnjeg dana i noći imali smo sedam otpusta… »

U Institutu za reumatologiju nema više slobodnih mesta: Klinička slika za nijansu je teža nego u prošlom naletu

Kurir 17.11.2020
U Institutu za reumatologiju popunjena su sva mesta namenjena za kovid pacijente, kaže direktor te zdravstvene ustanove Goran Radunović i dodaje da je trenutno na lečenju 89 kovid pacijenata. "Tokom jučerašnjeg dana i noći imali smo sedam otpusta… »

„Najmlađi pacijent ima 25, najstariji 94 godine“ u Institutu za reumatologiju nema više slobodnih mesta

Večernje novosti 17.11.2020
U INSTITUTU za reumatologiju popunjena su sva mesta namenjena za kovid pacijente, kaže direktor te zdravstvene ustanove Goran Radunović i dodaje da je trenutno na lečenju 89 kovid pacijenata. -Tokom jučerašnjeg dana i noći imali smo sedam otpusta… »

Tiodorović: Efekat mera početkom decembra, teška noć na jugu

RTV 17.11.2020
BEOGRAD - Efekat novih mera koje su od danas na snazi možemo očekivati početkom decembra, kaže epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović i dodaje da je teška noć bila na jugoistoku Srbije. On je za TV Pink rekao da su zabrinjavajući… »

"Podaci su veoma: Zabrinjavajući..." Dr Tiodorović: Teška noć je iza nas, u ovih pet gradova bilo je najgore

Blic 17.11.2020
"Od jutros podaci govore da je teška noć bila u celom jugoistočnom delu zemlje, posebno u Nišu, Zaječaru, Kruševcu, Vranju, Preševu. Podaci su vrlo zabrinjavajući. U Leskovcu je u bolnici pre par dana bilo samo sedmoro hospitalizovanih sada ih je… »

Tiodorović: Efekat mera početkom decembra, teška noć na jugu

Dnevnik 17.11.2020
BEOGRAD: „Efekat novih mera koje su od danas na snazi možemo očekivati početkom decembra”, kaže epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović i dodaje da je teška noć bila na jugoistoku Srbije. On je za TV Pink rekao da su… »

Tiodorović: U pet gradova na jugu zabrinjavjuća situacija

Nova 17.11.2020
Efekat novih mera koje su od danas na snazi možemo očekivati početkom decembra, kaže epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav TIodorović i dodaje da je teška noć bila na jugoistoku Srbije. On je rekao da su zabrinjavajući podaci kad je reč o… »

Izuzetno teška noć na jugu Srbije: Dr Tiodorović otkriva kada ćemo osetiti efekat mera

Večernje novosti 17.11.2020
EFEKAT novih mera koje su od danas na snazi možemo očekivati početkom decembra, kaže epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav TIodorović i dodaje da je teška noć bila na jugoistoku Srbije. On je za TV Pink rekao da su zabrinjavajući podaci kad… »

Tiodorović izneo alarmantne podatke: Još jedna teška noć, u ovim gradovima je bilo posebno teško! Evo kada se očekuje…

Kurir 17.11.2020
Epidemiolog Branislava Tiodorović izjavio je danas da je za nama još jedna teška noć. - Bilo je teško u celoj jugoistočnoj Srbiji, u Nišu, Aleksandrovcu, Kruševcu, Zaječaru, Vranju, Preševu, Bujanovcu, podaci su vrlo zabrinjavajući. Povećava… »

Vesti dana »