Повезане вести
Софија Милошевић први пут о Лукиној бившој девојци, са којом фудбалер има сина: "Никаквог брака није било! Све се…
Блиц 17.11.2020
Софија Милошевић први пут је јавно говорила о бившој изабраници Луке Јовића, Анђели Маниташевић, са којом фудбалер има сина Давида. Лука је са Анђелом добио наследника у фебруару прошле године, а неколико месеци касније отпочео… »
Софија први пут о девојци са којом Лука има сина: Никаквог брака није било, све се искристалисало!
Телеграф 17.11.2020
- Не волим да ме зову дизајнерком, то ми није струка. Само имам осећај за бизнис, шопингхоличарка сам и некако знам шта жене воле. Само сам пословна жена - рекла је манекенка. Манекенка Софија Милошевић пре неколико месеци добила… »
Софија Милошевић: Лука није динар дао за мој порођај
Нова 17.11.2020
Манекенка Софија Милошевић гостовала је у јутарњем програму на Првој телевизији први пут након порођаја, где је говорила о вези са фудбалером Луком Јовићем, али и прозивкама на рачун свог изгледа. “Много људи ме пита за килажу… »
Прво појављивање: Софије Милошевић након порођаја: Открила да она и Лука ни динар нису дали за њен порођај: "Знам да ово…
Блиц 17.11.2020
Манекенка Софија Милошевић гостовала је у јутарњем програму на Првој телевизији први пут након порођаја где је говорила о вези са Луком, али и прозивкама на рачун њеног изгледа. - Много људи ме питају за килажу, али мислим да… »
Софија Милошевић први пут у јавности након порођаја: Манекенка открила зашто она и Лука спавају у одвојеним собама!
Мондо 17.11.2020
Манекенка причала о мајчинству, новом послу и порођају. Манекенка причала о мајчинству, новом послу и порођају. Софија Милошевић први пут након порођаја у домаћој јавности! Манекенка је пре неколико месеци са Луком Јовићем добила… »
Вести дана »
Затворена аутобуска станица у Сечњу, а у њој - особе са списковима (ВИДЕО)
Н1 Инфо пре 16 минутајош 41 повезана