Povezane vesti
Šorka na instagramu! Teodora oštro reagovala na uvrede: Strpao si moje pare u džep i nazivaš me retardom! (foto)
Mondo 17.11.2020
Pevačica nije birala reči kada su joj uvredili dečka! Pevačica nije birala reči kada su joj uvredili dečka! Teodora Džehverović burno je reagovala na komentar koji je jedan muškarac ostavio ispod njene slike sa dečkom Ninom Čelebićem. Naime, on je… »
"Strpao si moje pare u džep, da bi me: Nazivao..." Teodora Džehverović van sebe nakon onoga što su joj uradili
Blic 17.11.2020
Pevačicu Teodoru Džehverović razbesneo je jedan komentar koji je dobila na Instagramu, pa je žestoko uzvratila. Naime, Teodorinog dečka Nina Čelebića jedna osoba je nazvala "buzdovanom", što je Džehverovićevu razbesnelo. - Pa, čemu ti služi taj buzdovan… »
Vesti dana »
„Nema dokaza je najobičinije saučesništvo u prikrivanju ubistva“: Studenti u blokadi o odbacivanju krivične prijave protiv Veselina Milića
Nedeljnik pre 48 minutajoš 32 povezane
Obustavljen saobraćaj na auto-putu zbog sudara dva šlepera kod Šimanovaca
Beta pre 23 minutajoš 38 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i upozorenjima na grmljavinske nepogode 10. i 11. juna
Naslovi.ai pre 2 satajoš 35 povezanih
Evropska komisija hitno reagovala zbog haosa u Albaniji: "Ako Tirana želi da se pridruži EU..."
Telegraf pre 22 minutajoš 19 povezanih
Završen posao? Posle Hejsa, Partizan obezbedio novi potpis za narednu sezonu!
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane