Povezane vesti
Šorka na instagramu! Teodora oštro reagovala na uvrede: Strpao si moje pare u džep i nazivaš me retardom! (foto)
Mondo 17.11.2020
Pevačica nije birala reči kada su joj uvredili dečka! Pevačica nije birala reči kada su joj uvredili dečka! Teodora Džehverović burno je reagovala na komentar koji je jedan muškarac ostavio ispod njene slike sa dečkom Ninom Čelebićem. Naime, on je… »
"Strpao si moje pare u džep, da bi me: Nazivao..." Teodora Džehverović van sebe nakon onoga što su joj uradili
Blic 17.11.2020
Pevačicu Teodoru Džehverović razbesneo je jedan komentar koji je dobila na Instagramu, pa je žestoko uzvratila. Naime, Teodorinog dečka Nina Čelebića jedna osoba je nazvala "buzdovanom", što je Džehverovićevu razbesnelo. - Pa, čemu ti služi taj buzdovan… »
Vesti dana »

MUP: Tokom neprijavljenih okupljanja povređeno šest policajaca, dovedeno 56 osoba
RTV pre 17 minutajoš 34 povezane

Nestabilno vreme u Srbiji sa osveženjem i najavom ponovnog toplog talasa
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih

Užas kod Zrenjanina, mladić (27) divljao BMW-om, pa pokosio dve biciklistkinje: Jedna preminula na licu mesta
Mondo pre 1 satjoš 20 povezanih

Fon der Lajen i Merc i drugi evropski lideri učestvovaće na sastanku Trampa i Zelenskog
Sputnik pre 17 minutajoš 56 povezanih

Francuski portal Medijapar: U Srbiji vlasti izabrale izuzetno opasno zaoštravanje
Beta pre 37 minutajoš 10 povezanih