Povezane vesti
Šorka na instagramu! Teodora oštro reagovala na uvrede: Strpao si moje pare u džep i nazivaš me retardom! (foto)
Mondo 17.11.2020
Pevačica nije birala reči kada su joj uvredili dečka! Pevačica nije birala reči kada su joj uvredili dečka! Teodora Džehverović burno je reagovala na komentar koji je jedan muškarac ostavio ispod njene slike sa dečkom Ninom Čelebićem. Naime, on je… »
"Strpao si moje pare u džep, da bi me: Nazivao..." Teodora Džehverović van sebe nakon onoga što su joj uradili
Blic 17.11.2020
Pevačicu Teodoru Džehverović razbesneo je jedan komentar koji je dobila na Instagramu, pa je žestoko uzvratila. Naime, Teodorinog dečka Nina Čelebića jedna osoba je nazvala "buzdovanom", što je Džehverovićevu razbesnelo. - Pa, čemu ti služi taj buzdovan… »
Vesti dana »
Protest "Sloboda studentima": Studenti poručili da brane autonomiju univerziteta, skup završen polaganjem venaca na grob Žarka Marinovića
Insajder pre 3 satajoš 16 povezanih
RHMZ upozorio: Vodostaj Save kod Šapca iznad granice redovne odbrane od poplava
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih
Rat na Bliskom istoku: Tramp preti "paklom nad Iranom", Teheran tvrdi da ima novi PVO sistem
NIN pre 40 minutajoš 59 povezanih
Slobodan univerzitet o izjavi ministra Bratine: Osoba koja izgovara ovakve poruke ne može obavljati javnu funkciju
Nova pre 30 minutajoš 19 povezanih