Povezane vesti
Šorka na instagramu! Teodora oštro reagovala na uvrede: Strpao si moje pare u džep i nazivaš me retardom! (foto)
Mondo 17.11.2020
Pevačica nije birala reči kada su joj uvredili dečka! Pevačica nije birala reči kada su joj uvredili dečka! Teodora Džehverović burno je reagovala na komentar koji je jedan muškarac ostavio ispod njene slike sa dečkom Ninom Čelebićem. Naime, on je… »
"Strpao si moje pare u džep, da bi me: Nazivao..." Teodora Džehverović van sebe nakon onoga što su joj uradili
Blic 17.11.2020
Pevačicu Teodoru Džehverović razbesneo je jedan komentar koji je dobila na Instagramu, pa je žestoko uzvratila. Naime, Teodorinog dečka Nina Čelebića jedna osoba je nazvala "buzdovanom", što je Džehverovićevu razbesnelo. - Pa, čemu ti služi taj buzdovan… »
Vesti dana »

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 241 povezana

Pravosnažna presuda Miloradu Dodiku i političke reakcije u BiH i regionu
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 95 povezanih

Dačić kaže da su akustični uređaji "LRAD" vraćeni u magacin: MUP želi da ih proda ili ponudi aerodromu
Radio 021 pre 4 satijoš 26 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 5 satijoš 29 povezanih