Povezane vesti
Šorka na instagramu! Teodora oštro reagovala na uvrede: Strpao si moje pare u džep i nazivaš me retardom! (foto)
Mondo 17.11.2020
Pevačica nije birala reči kada su joj uvredili dečka! Pevačica nije birala reči kada su joj uvredili dečka! Teodora Džehverović burno je reagovala na komentar koji je jedan muškarac ostavio ispod njene slike sa dečkom Ninom Čelebićem. Naime, on je… »
"Strpao si moje pare u džep, da bi me: Nazivao..." Teodora Džehverović van sebe nakon onoga što su joj uradili
Blic 17.11.2020
Pevačicu Teodoru Džehverović razbesneo je jedan komentar koji je dobila na Instagramu, pa je žestoko uzvratila. Naime, Teodorinog dečka Nina Čelebića jedna osoba je nazvala "buzdovanom", što je Džehverovićevu razbesnelo. - Pa, čemu ti služi taj buzdovan… »
Vesti dana »
Apokaliptično nevreme podogilo dalmaciju! Od rekordnog pakla do potopa: Tukli grad i kiša, ljudi bežali sa plaža, temperatura pala za 17 stepeni za 5 minuta!
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih
Grupa odbornika ZLF izlepila trakom tek postavljenu skulpturu na Terazijama: sve snimili i okačili na mreže
Blic pre 31 minutajoš 39 povezanih
„Ovo je priča o sistemu koji dozvoljava da kritika postane pretnja po život“: Vidić se oglasio nakon saznanja KRIK-a da je Slaviša Kokeza želeo da mu ugrozi bezbednost
Danas pre 5 satijoš 43 povezane
Srbiju preplavili turisti: Za pet meseci više od 1,7 miliona turističkih poseta, zabeleženo skoro pet miliona noćenja
Dnevnik pre 4 satijoš 49 povezanih
(Foto) Ispod ruševina se i dalje čuju glasovi! Tone betona sravnile Venecuelu, oštećeno više od 58.000 zgrada: "Čitav moj život je nestao!"
Blic pre 16 minutajoš 27 povezanih