Повезане вести
Нема да плати 5.000 динара: Глумица у тешкој ситуацији, а оно што је њена ћерка (7) урадила је претужно!
Мондо 17.11.2020
Испричала је у каквој се непријатној ситуацији нашла. Испричала је у каквој се непријатној ситуацији нашла. Глумица Љиљана Јакшић, позната као Салвета из серије "Курсаџије", растужила је јавност још раније говорећи о тешкој… »
"Нисам имала 5.000 динара за рачун" Глумица отворено о кризи, а ево како је њена ћерка реаговала
Телеграф 17.11.2020
- Комшија ми јуче куца на врата, треба да се да 5.000 за лифт, одржавање годишње, шта већ. Ја у шоку, мени је тренутно 5.000 динара као 5 милиона - рекла је искрено Љиљана Јакшић. Глумица Љиљана Јакшић досад је у више… »
"Нисам имала: 5.000 за рачун, а све је забиберено стамбеним кредитом" Љиљана Јакшић признала шта ју је снашло, а ево како…
Блиц 16.11.2020
Глумица Љиљана Јакшић досад је у више наврата говорила о тешкој финансијској ситуацији у којој се нашла ове године, а сада је изнела детаље који ће засигурно изненадити многе. - Комшија ми јуче куца на врата, треба да се да… »
Вести дана »
Ништа од преговора! Арагчи напустио Исламабад, САД и Израел ратом спасли власт у Ирану? Били пред колапсом због побуне, рачунају да ће Трамп одустати од блокаде
Курир пре 45 минутајош 131 повезана
"Дупла победа" храбрих Репторса, Кливленд погнуте главе напушта Торонто
Спортске.нет пре 1 сатјош 56 повезаних
"Не излазите на кишу, не једите јагоде и зелену салату!" Ћутање, па паника: Како су грађани Југославије тек петог дана упозорени на нуклеарну катастрофу у Чернобиљу
Блиц пре 6 сатијош 46 повезаних
Нови ДСС: Опозиција на изборе да изађе у једном фронту а три колоне; Монархисти-ПОКС: Нема услова за изборе
РТС пре 5 сатијош 19 повезаних