Повезане вести

Нема да плати 5.000 динара: Глумица у тешкој ситуацији, а оно што је њена ћерка (7) урадила је претужно!

Нема да плати 5.000 динара: Глумица у тешкој ситуацији, а оно што је њена ћерка (7) урадила је претужно!

Мондо 17.11.2020
Испричала је у каквој се непријатној ситуацији нашла. Испричала је у каквој се непријатној ситуацији нашла. Глумица Љиљана Јакшић, позната као Салвета из серије "Курсаџије", растужила је јавност још раније говорећи о тешкој… »
"Нисам имала 5.000 динара за рачун" Глумица отворено о кризи, а ево како је њена ћерка реаговала

"Нисам имала 5.000 динара за рачун" Глумица отворено о кризи, а ево како је њена ћерка реаговала

Телеграф 17.11.2020
- Комшија ми јуче куца на врата, треба да се да 5.000 за лифт, одржавање годишње, шта већ. Ја у шоку, мени је тренутно 5.000 динара као 5 милиона - рекла је искрено Љиљана Јакшић. Глумица Љиљана Јакшић досад је у више… »
"Нисам имала: 5.000 за рачун, а све је забиберено стамбеним кредитом" Љиљана Јакшић признала шта ју је снашло, а ево како…

"Нисам имала: 5.000 за рачун, а све је забиберено стамбеним кредитом" Љиљана Јакшић признала шта ју је снашло, а ево како…

Блиц 16.11.2020
Глумица Љиљана Јакшић досад је у више наврата говорила о тешкој финансијској ситуацији у којој се нашла ове године, а сада је изнела детаље који ће засигурно изненадити многе. - Комшија ми јуче куца на врата, треба да се да… »

Вести дана »