Povezane vesti
Saslušana sestra srpske voditeljke: Pristala sam da se vidim s bivšim, a on me je pretukao i silovao
Telegraf 17.11.2020
J. M. (22) dala izjavu u Višem tužilaštvu u Požarevcu i detaljno ispričala kako ju je nekadašnji emotivni partner seksualno zlostavljao. Devojka J. M. (22), sestra poznate srpske voditeljke, koja je pre mesec dana prijavila da ju je silovao bivši dečko… »
Sestra Ane Mihajlovski na sudu: Pristala sam da se vidim sa bivšim, kad je došao pretukao me i silovao
Mondo 17.11.2020
Jezivo svedočenje devojke (22) koja je bila žrtva seksualnog i fizičkog iživljavanja. Jezivo svedočenje devojke (22) koja je bila žrtva seksualnog i fizičkog iživljavanja. J. M. (22) dala izjavu u Višem tužilaštvu u Požarevcu i detaljno ispričala kako ju… »
Vesti dana »
Cvejić: Odluka o povlačenju četiri člana REM nije iznenađenje, drugi put rekli ne političkom nasilju
Beta pre 1 satjoš 43 povezane
Nove cene goriva u Srbiji: Evrodizel poskupeo, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 1 satjoš 37 povezanih
Magla otežava saobraćaj, dok se očekuje porast temperature i temperaturni rekord u nedelju
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 33 povezane
BLOG UŽIVO Dijana Hrka se zahvalila Severini, štrajkuje glađu 13. dan: Sutra blokada autobuske stanice u Novom Sadu
Nova pre 1 minutjoš 23 povezane