Povezane vesti
Saslušana sestra srpske voditeljke: Pristala sam da se vidim s bivšim, a on me je pretukao i silovao
Telegraf 17.11.2020
J. M. (22) dala izjavu u Višem tužilaštvu u Požarevcu i detaljno ispričala kako ju je nekadašnji emotivni partner seksualno zlostavljao. Devojka J. M. (22), sestra poznate srpske voditeljke, koja je pre mesec dana prijavila da ju je silovao bivši dečko… »
Sestra Ane Mihajlovski na sudu: Pristala sam da se vidim sa bivšim, kad je došao pretukao me i silovao
Mondo 17.11.2020
Jezivo svedočenje devojke (22) koja je bila žrtva seksualnog i fizičkog iživljavanja. Jezivo svedočenje devojke (22) koja je bila žrtva seksualnog i fizičkog iživljavanja. J. M. (22) dala izjavu u Višem tužilaštvu u Požarevcu i detaljno ispričala kako ju… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO Katastrofa na granici Nepala i Tibeta: Najmanje 18 mrtvih, nestale stotine ljudi među kojima i skoro 300 stranih turista
Nova pre 27 minutajoš 32 povezane
Lazović (ZLF): Rebalansom budžeta pare za Nacionalni stadion usmeriti studentima i u infrastrukturu
Beta pre 2 satajoš 47 povezanih
NBS: Broj kupovina platnim karticama u Srbiji više nego udvostručen u prethodnih pet godina
Insajder pre 2 satajoš 40 povezanih
Kako je Doli Parton od lokalne ideje napravila globalni projekat koji je deci poklonio više od 300 miliona knjiga
BizLife pre 3 satajoš 30 povezanih