Povezane vesti
Kao da imam vanzemaljca u sebi, koji buši i ruši po mom telu... Milica Milša o borbi sa korona virusom
Mondo 17.11.2020
Glumica je istakla da je veoma važno na vreme se javiti lekaru. Glumica je istakla da je veoma važno na vreme se javiti lekaru. Glumica Milica Milša nedavno je otkrila da se i ona zarazila korona virusom, kao i njen suprug Žarko Jokanović, koji je zbog… »
"Osećala sam kao da imam vanzemaljca koji rovari i buši po telu" Milica Milša o borbi sa koronom, simptomima i suprugu koji je…
Blic 17.11.2020
Glumica Milica Milša ispričala je sve o svojoj borbi sa korona virusom od koga je oboleo i njen suprug Žarko Jokanović, koji je smešten u jednu od beogradskih kovid bolnica, zbog visoke temperature. - Nosila sam masku, naravno, stalno, ali mi glumci smo… »
Vesti dana »
"Odluka tužilaštva je logična, ali ostaju otvorena pitanja": Advokat o slučaju Veselina Milića
Mondo pre 41 minutajoš 39 povezanih
Obustavljen saobraćaj na auto-putu zbog sudara dva šlepera kod Šimanovaca
Beta pre 3 satajoš 41 povezana
Protest u Beogradu: Akademska zajednice neće ćutati ni odustati od podrške studentima
Radio sto plus pre 11 minutajoš 20 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i najavom grmljavinskog nevremena u sredu
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 39 povezanih
Tramp: Iran oborio američki helikopter Apač, SAD mora da odgovori na napad
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 18 povezanih