Povezane vesti
Kao da imam vanzemaljca u sebi, koji buši i ruši po mom telu... Milica Milša o borbi sa korona virusom
Mondo 17.11.2020
Glumica je istakla da je veoma važno na vreme se javiti lekaru. Glumica je istakla da je veoma važno na vreme se javiti lekaru. Glumica Milica Milša nedavno je otkrila da se i ona zarazila korona virusom, kao i njen suprug Žarko Jokanović, koji je zbog… »
"Osećala sam kao da imam vanzemaljca koji rovari i buši po telu" Milica Milša o borbi sa koronom, simptomima i suprugu koji je…
Blic 17.11.2020
Glumica Milica Milša ispričala je sve o svojoj borbi sa korona virusom od koga je oboleo i njen suprug Žarko Jokanović, koji je smešten u jednu od beogradskih kovid bolnica, zbog visoke temperature. - Nosila sam masku, naravno, stalno, ali mi glumci smo… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 4 sati

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 8 satijoš 3 povezane

Oglasila se policija o pucnjavi u Novom Sadu: Upucani muškarac prebačen u bolnicu, osumnjičeni uhapšen
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim, on mora prvi da se javi": Ena Čolić oči u oči sa Pejom: "Nije mi svejedno" (Video)
Blic pre 4 satijoš 2 povezane