Povezane vesti
U niškom Domu zdravlja ćute o tome ko je odgovoran zbog slučaja sa UV lampama
N1 Info 17.11.2020
"Meni još uvek vid nije dobro. Strašno mi je krivo što negiraju i lažu, a pritom su to zdravstveni radnici", kaže za Južne vesti Nišlijka na do sada jedini odgovor iz Doma zdravlja, da UV lampe uključuju samo noću i da nisu bile uključene kada su tu… »
Pošli u kovid ambulantu, završili kod očnog! Više pacijenata u Nišu se požalilo da su dobili opekotine od UV lampi
Blic 17.11.2020
Tokom noći je više pacijenata odlazilo sa bolom i crvenilom na Očnu kliniku u Nišu, potvrđuju lekari, kao i pacijenti koji kažu da su opekotine dobili od UV lampe za dezinfekciju vazduha u niškom Domu zdravlja. Lampe su na više lokacija, najviše u… »
UV lampe efikasne protiv virusa, ali opasne za ljude - iz Doma zdravlja ćute o tome ko je odgovoran
Južne vesti 17.11.2020
"Meni još uvek vid nije dobro. Strašno mi je krivo što negiraju i lažu, a pritom su to zdravstveni radnici." - kaže Nišlijka na do sada jedini odgovor iz Doma zdravlja, da UV lampe uključuju samo noću i da nisu bile uključene kada su tu pacijenti. Dan… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava na jake pljuskove, grad i olujni vetar širom Srbije
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 35 povezanih

Čović potvrdio da Pešić od 30. septembra neće biti selektor košarkaške reprezentacije
Radio sto plus pre 25 minutajoš 18 povezanih

Ministar poljoprivrede: Izlazak manjeg dela traktora na ulice je nebitan
Vreme pre 2 satajoš 8 povezanih