Povezane vesti

Imamo bebu, zašto bi otišla bez traga? Očajni suprug traži Snježanu već 10 dana: Kako vreme odmiče njen nestanak mi je sve…

Imamo bebu, zašto bi otišla bez traga? Očajni suprug traži Snježanu već 10 dana: Kako vreme odmiče njen nestanak mi je sve…

Kurir 17.11.2020
"Snježanu smo poslednji put videli pre 10 dana i otad je svaki dan tražimo. Tokom ovih deset dana dobili smo nekoliko informacija koje su se ispostavile kao netačne, kaže njen suprug Marko. - Kako vreme odmiče njen nestanak mi je sve čudniji, jer zašto… »
Potraga za majkom sedmomesečne bebe: Snježana je rekla ukućanima da ide u šetnju pa nestala bez traga, Instagram preplavljen…

Potraga za majkom sedmomesečne bebe: Snježana je rekla ukućanima da ide u šetnju pa nestala bez traga, Instagram preplavljen…

Blic 17.11.2020
Čačanka Snježana Zoranović (40) nestala je u pre deset dana u Čačku nakon što je rekla suprugu da ide da prošeta i od tada joj se gubi svaki trag! Snježana Zoranović, inače majka sedmomesečne bebe, nestala je oko 11 časova prepodne, a ukućanima je rekla… »

Vesti dana »