Povezane vesti
Čovek car: Prijatelji mu davali "po koji dinar" i puštali ga da spava na kauču - svakom od njih dao milion dolara u kešu
Mondo 17.11.2020
Holivudski šmeker Džordž Kluni, potvrdio je glasine koje kolaju godinama unazad! Holivudski šmeker Džordž Kluni, potvrdio je glasine koje kolaju godinama unazad! Holivudski glumac Džordž Kluni otkrio je u jednom intervjuu da je pre nekoliko godina okupio… »
Čovek legenda: Kluni posle 7 godina objasnio zašto je 14 najbližih prijatelja počastio sa 1 milion $
Telegraf 17.11.2020
Slavni glumac je za magazin "GQ" potvrdio velikodušnu priču. Američki glumac Džordž Kluni (59) je zaista dobar prijatelj, prenose strani mediji. Nime, glumac se 2013. godine na fantastičan način odužio najbližim prijateljima koji su mu svojevremeno… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi najavili naredni veliki protest u Beogradu za 28. jun - Vidovdan
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih

Milošević (SSP): Opozicija u Zaječaru će podneti žalbe i krivične prijave zbog odbijanja prigovora
Nedeljnik pre 17 minutajoš 14 povezanih

Aktivisti za zaštitu životinja danas u 13 gradova tražili primenu zakona, u NS veliki broj pasa na okupljanju (FOTO)
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 11 povezanih

"Mislila sam da će mi srce stati": Građani u Iranu i Izraelu pod ruševinama, strahuju dok svet gleda rastući rat
N1 Info pre 32 minutajoš 30 povezanih

Putin i Tramp u telefonskom razgovoru: Moskva spremna za pregovore, tema i Bliski Istok
Pravda pre 1 satjoš 17 povezanih