Povezane vesti
Dačić: Nije moje da vodim dijalog, o tome sledeće godine
Nova 18.11.2020
Predsednik Skupštine Srbije i Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je večeras da će se srpski parlament sledeće godine baviti temom medjustranačkog dijaloga o izbornim uslovima vlasti i opozicije, uz posredovanje predstavnika… »
Dačić: Zbog direktora i ministara sam imao samo probleme
Nova 18.11.2020
Ukoliko dođe do ujedinjenja opozicije pred naredne parlamentarne izbore, mislim da je važno da se stvori zajednički front koji će biti odgovor na to i da Socijalistička partija Srbije (SPS) i Srpska napredna stranka (SNS) na te izbore idu zajedno… »
Dačić: Ukoliko dođe do ujedinjenja opozicije pred izbore, SPS i SNS da idu zajedno
Danas 17.11.2020
Ukoliko dođe do ujedinjenja opozicije pred naredne parlamentarne izbore, mislim da je važno da se stvori zajednički front koji će biti odgovor na to i da Socijalistička partija Srbije (SPS) i Srpska napredna stranka (SNS) na te izbore idu zajedno… »
Vesti dana »
Vlada Srbije u subotu odlučuje o proglašenju dana žalosti zbog tragedije na Cetinju
In medija pre 2 satajoš 32 povezane
Povratak devedesetih: "Novosti" targetiraju studente zbog hrvatskog državljanstva
Radio 021 pre 1 satjoš 9 povezanih
Režim gubi živce: Vučević najavio progon srednjoškolaca i profesora koji protestuju
Pravda pre 2 satajoš 19 povezanih