Povezane vesti

Vanredna situacija i u Preševu

Jugmedia 18.11.2020
Štab za vanredne situacije u Preševu proglasio je u utorak vanrednu situaciju u toj opštini na jugu Srbije zbog pogoršanja epidemiološke situacije. Štab za vanredne situacije je predložio da vanredno stanje u opštini Preševo traje 15 dana… »

Proglašena vanredna situacija u Preševu

OK radio 18.11.2020
Štab za vanredne situacije u Preševu proglasio je u utorak vanrednu situaciju u toj opštini na jugu Srbije zbog pogoršanja epidemiološke situacije. Zamenik komandanta štaba Armend Aliu kaže da je u oktobru ove godine u Preševu bilo 45 slučajeva… »

Uvedena vanredna situacija u Preševu

Južne vesti 18.11.2020
Zbog povećanog broja zaraženih kovidom u Preševu, opštinski Štab je odlučio da se narednih 15 dana uvede vanredna situacija. U tom periodu ugostiteljski objekti će raditi do 19 sati, a sve opštinske službe do 14 sati. Kako kažu iz Štaba… »

Proglašena vanredna situacija u Preševu: Trajaće 15 dana, nove mere stupaju na snagu danas

Kurir 18.11.2020
Štab za vanredne situacije u Preševu proglasio je u utorak vanrednu situaciju u toj opštini na jugu Srbije zbog pogoršanja epidemiološke situacije. Zamenik komandanta Štaba Armend Aliu kaže da je u oktobru ove godine u Preševu bilo 45 slučajeva… »

Korona ne popušta: Još jedan grad u Srbiji proglasio vanrednu situaciju

Večernje novosti 18.11.2020
ŠTAB za vanredne situacije u Preševu proglasio je u utorak vanrednu situaciju u toj opštini na jugu Srbije zbog pogoršanja epidemiološke situacije. Zamenik komandanta štaba Armend Aliu kaže da je u oktobru ove godine u Preševu bilo 45 slučajeva… »

Vesti dana »