Povezane vesti
Glumac prijateljima poklonio po milion dolara Način na koji je to uradio će vas raznežiti: "Pozajmljivali su mi novac kad sam…
Blic 18.11.2020
Slavni glumac Džordž Kluni potvrdio je da je svojim najboljim prijateljima poklonio po milion dolara u kešu. Naime, ova priča je još 2017. procurila u javnost preko glumčevog prijatelja Rendea Gerbera, ali je Kluni tek sad progovorio o njoj. "Amal i ja… »
Kluni poklonio prijateljima po milion dolara
Dnevnik 18.11.2020
LOS ANĐELES: Američki filmski glumac Džordž Kluni otkrio je da je pre sedam godina dao po milion dolara svojim najbližim prijateljima koji su mu pomagali tokom života i karijere. On je za američki GQ magazin rekao da je na taj način iznenadio svojih 14… »
Neobičan prijateljski gest – Džordž Kluni svojim prijateljima poklonio po milion dolara
RTS 18.11.2020
Džordž Kluni je posle sedam godina konačno objasnio kako je i zašto četrnaestorici svojih najboljih prijatelja dao po milion dolara. U intervjuu koji je dao magazinu GQ Džordž Kluni je konačno odgovorio na glasine koje su kolale već više godina da je… »
Džordž Kluni je jednom svojim prijateljima poklonio po milion dolara u kešu
N1 Info 18.11.2020
Holivudski glumac Džordž Kluni potvrdio je da je jednom prilikom svojim najboljim prijateljima poklonio po milion dolara u kešu. Ta priča je još 2017. procurila u javnost preko glumčevog prijatelja Rendea Gerbera, ali je Kluni tek sad progovorio o njoj… »
Vesti dana »
Promenljivo oblačno i bez padavina, najtoplije do 26,3 stepena
Serbian News Media pre 1 satjoš 23 povezane
Kreni-Promeni: Tanja Mićić stigla u policiju da da izjavu, građani je dočekali aplauzom
Beta pre 8 minutajoš 12 povezanih
Rusija izvela vazdušni napad na Kijev, Ukrajina na ruska energetska postrojenja
Insajder pre 38 minutajoš 16 povezanih
Drama na nebu! Tokom leta za Tel Aviv poslat signal za otmicu, dignuti borbeni avioni
Blic pre 53 minutajoš 10 povezanih