Povezane vesti
Glumac prijateljima poklonio po milion dolara Način na koji je to uradio će vas raznežiti: "Pozajmljivali su mi novac kad sam…
Blic 18.11.2020
Slavni glumac Džordž Kluni potvrdio je da je svojim najboljim prijateljima poklonio po milion dolara u kešu. Naime, ova priča je još 2017. procurila u javnost preko glumčevog prijatelja Rendea Gerbera, ali je Kluni tek sad progovorio o njoj. "Amal i ja… »
Kluni poklonio prijateljima po milion dolara
Dnevnik 18.11.2020
LOS ANĐELES: Američki filmski glumac Džordž Kluni otkrio je da je pre sedam godina dao po milion dolara svojim najbližim prijateljima koji su mu pomagali tokom života i karijere. On je za američki GQ magazin rekao da je na taj način iznenadio svojih 14… »
Neobičan prijateljski gest – Džordž Kluni svojim prijateljima poklonio po milion dolara
RTS 18.11.2020
Džordž Kluni je posle sedam godina konačno objasnio kako je i zašto četrnaestorici svojih najboljih prijatelja dao po milion dolara. U intervjuu koji je dao magazinu GQ Džordž Kluni je konačno odgovorio na glasine koje su kolale već više godina da je… »
Džordž Kluni je jednom svojim prijateljima poklonio po milion dolara u kešu
N1 Info 18.11.2020
Holivudski glumac Džordž Kluni potvrdio je da je jednom prilikom svojim najboljim prijateljima poklonio po milion dolara u kešu. Ta priča je još 2017. procurila u javnost preko glumčevog prijatelja Rendea Gerbera, ali je Kluni tek sad progovorio o njoj… »
Vesti dana »

Sastanak Putina i Vitkofa pred američki ultimatum: značajan napredak, najave sankcija i planovi za direktne susrete lidera
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 80 povezanih

Ovako je zvezda povela u Poljskoj: Novi gol Krunića - VAR rekao svoje! (video)
Kurir pre 1 minutjoš 54 povezane