Повезане вести

Сандра Африка о убијеној певачици: Зоран ју је гледао као мало воде на длану

Сандра Африка о убијеној певачици: Зоран ју је гледао као мало воде на длану

Вести онлине 18.11.2020
Сандра Африка отворила је душу за домаће медије и открила неке од тајни из свог живота. Певачица тврди да је њен пут од играчице до певачице био трновит због чега је већ у осном разреду кренула да игра по клубовима. Она је први… »
"Само ја знам истину о зорану и јелени Марјановић": Сандра Африка открила какав брак су имали: "Нисам хтела то никоме да…

"Само ја знам истину о зорану и јелени Марјановић": Сандра Африка открила какав брак су имали: "Нисам хтела то никоме да…

Блиц 18.11.2020
Певачица Сандра Продановић, познатија као Сандра Африка је први пут, четири и по године после смрти своје пријатељице Јелене Марјановић, открила какав брак је покојна певачица имала са супругом Зораном. - Са Марјановићима смо се… »
Трновит пут до звезда: Сандра је малолетна играла по клубовима, а онда јој је зоран Марјановић променио живот!

Трновит пут до звезда: Сандра је малолетна играла по клубовима, а онда јој је зоран Марјановић променио живот!

Мондо 18.11.2020
Певачица открила свој пут до велике каријере! Певачица открила свој пут до велике каријере! Сандра Африка отворила је душу и први пут проговорила о свом бурном животу и путу до успеха. Певачица тврди да је њен пут од играчице до… »
Долазили су на моју јахту Сандра Африка први пут проговорила о Зорану Марјановићу, убијеној Јелени и открила какав им је брак…

Долазили су на моју јахту Сандра Африка први пут проговорила о Зорану Марјановићу, убијеној Јелени и открила какав им је брак…

Курир 18.11.2020
Сандра Продановић, алијас Сандра Африка, оголила је душу у исповести и открила апсолутно све из свог бурног живота. Фолкерка тврди да је њен пут од играчице до певачице био тежак и открива због чега је већ у осмом разреду почела… »

Вести дана »