Povezane vesti

Kraći rad drma ugostitelje, ali bi lokdaun ugrozio celu privredu

Dnevnik 18.11.2020
BEOGRAD: Najnovije mere protiv širenja korone zasad su pogodile pre svega ugostitelje, ali je to bolje nego da zbog situacije sa koronom dođe do uvođenja novog lokdauna koji bi uzdrmao čitavu privredu, kažu u Privrednoj komori Srbije. Analitičar PKS… »

Inflacija u septembru i oktobru 1,8 odsto

Politika 18.11.2020
Međugodišnja inflacija u septembru i oktobru iznosila je 1,8 odsto i kretala se oko proseka u proteklih sedam godina, saopštila je Narodna banka Srbije (NBS). Inflatorni pritisci su, kako se navodi ;u izveštaju o inflaciji, ostali niski po osnovu… »

Gase se male pivare: Uvedene mere snažno oštetite ugostitelje, ali bi lokdaun uzdrmao celu srpsku privredu

Kurir 18.11.2020
Najnovije mere protiv širenja korone zasad su pogodile pre svega ugostitelje, ali je to bolje nego da zbog situacije sa koronom dođe do uvođenja novog lokdauna koji bi uzdrmao čitavu privredu, kažu u Privrednoj komori Srbije. Analitičar PKS Bojan… »

Projekcija NBS: Srbija će imati najbolji rezultat BDP u Evropi

Večernje novosti 18.11.2020
NARODNA banka Srbije je korigovala naviše projekciju rasta bruto domaćeg proizvoda za ovu godinu, sa minus 1,5 odsto na minus 1 odsto, što će biti jedan od najboljih rezultata u Evropi. Za to je u najvećoj meri zaslužna pravovremena i adekvatna… »

Inlfacija u septembru i oktobru 1,8%

Kamatica 18.11.2020
Inflatorni pritisci su, kako se navodi ;u izveštaju o inflaciji, ostali niski po osnovu troškova, čemu doprinose niže svetske cene nafte u odnosu na nivo pre pandemije, zadržani niski troškovi u proizvodnji hrane i obezbeđena relativna stabilnost… »

NBS: Inflacija u septembru i oktobru 1,8 odsto, što je prosek u prethodnih sedam godina

Danas 18.11.2020
Međugodišnja inflacija u septembru i oktobru iznosila je 1,8 odsto i kretala se oko proseka u proteklih sedam godina, saopštila je danas Narodna banka Srbije (NBS). Inflatorni pritisci su, kako se navodi u izveštaju o inflaciji, ostali niski po osnovu… »

NBS: Inflacija u septembru i oktobru 1,8 odsto

Novi magazin 18.11.2020
Međugodišnja inflacija u septembru i oktobru iznosila je 1,8 odsto i kretala se oko proseka u proteklih sedam godina, saopštila je danas Narodna banka Srbije (NBS). Inflatorni pritisci su, kako se navodi u izveštaju o inflaciji, ostali niski po osnovu… »

NBS procenjuje rast BDP-a u trećem kvartalu na 7,7 posto

Dnevnik 18.11.2020
BEOGRAD: Narodna banka Srbije procenjuje da će rast bruto domaćeg proizvoda (BDP) u trećem kvartalu ove godine iznositi 7,7 posto u odnosu na prethodno tromesečje, pri čemu će njegov pad na međugodišnjem nivou usporiti na 1,3 procenta. U prilog… »

"Jedan od najboljih rezultata u Evropi": NBS korigovala naviše projekciju rasta BDP-a

B92 18.11.2020
Beograd -- Narodna banka Srbije je korigovala naviše projekciju rasta BDP-a za ovu godinu, sa –1,5 odsto na –1 odsto, što će biti jedan od najboljih rezultata u Evropi. U narednoj godini NBS očekuje više nego potpun oporavak od krize, uz stopu… »

NBS: Pad BDP-a u Srbiji jedan odsto, naredne godine oporavak od krize

N1 Info 18.11.2020
Narodna banka Srbije saopštila je da je korigovala projekciju bruto domaćeg proizvoda i da će pad BDP iznositi jedan, umesto projektovanih jedan i po odsto, a već naredne godine se očekuje oporavak od krize i rast od šest odsto. Povoljnim kretanjima… »

Vesti dana »