Повезане вести
Мушкарац у Мајданпеку ухапшен у парку: Код себе имао 2 пиштоља и 12 метака
Глас Зајечара 18.11.2020
Припадници Министарства унутрашњих послова у Мајданпеку ухапсили су В. И. (1977) из Мајданпека, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело недозволјена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних… »
Шетао са два пиштоља по парку у Мајданпеку
Нова 18.11.2020
Полиција у Мајданпеку ухапсила је В. И. (43) из Мајданпека код кога је пронашла два пиштоља и 12 метака, саопштено је из Полицијске управе Бор. Полиција је, како се наводи, осумњиченог затекла у парку и код њега пронашла… »
Ухапшен у парку јер је имао пиштољ и 12 метака
Дневник 18.11.2020
МАЈДАНПЕК: Полиција је у Мајданпеку ухапсила В. И. (43) из Мајданпека код кога је пронашла два пиштоља и 12 метака, саопштено је из Полицијске управе Бор. Полиција је, како се наводи, осумњиченог затекла у парку и код њега… »
Вести дана »
ФИНАЛЕ ЕЛИТЕ 9 УЖИВО: Милена Качавенда заузела 7. место! Син Никола дочекао мајку и ДЕМАНТОВАО наводе, па уследило грљење са Дурџићима: „Драго ми је што сам испратила Анђела и Јањуша!“
Свет & Скандал пре 15 минутајош 10 повезаних
Бивши љубавници у дуелу Најдуховитији ријалити учесник избачен из суперфинала: Сваки пресек све напетији
Блиц пре 31 минутајош 7 повезаних
"Нисам ни знао да је ћерка била код мене" Након што је изнео оптужбе на Миличин рачун, Терза спустио лопту, умешао се брат: Бурно је одреаговао... (видео)
Курир пре 26 минутајош 6 повезаних
Шпанска Марка: Два милиона људи у Мадриду на дочеку нових светских шампиона
Данас пре 4 сатијош 3 повезане
Кад и где можете да гледате меч другог кола квалификација за Лигу шампиона Ларн – Црвена звезда?
Данас пре 4 сатијош 1 повезана