Povezane vesti
Kaća Živković otkrila šta stvarno misli o Slobi Radanoviću, pa spomenula Kockarevu
Vesti online 18.11.2020
Katarina Živković je odbila da otkrije ime svog dečka, a onda su je upitali šta misli o svom kolegi, pevaču Slobi Radanoviću, koji je inače bivši suprug njene dobre prijateljice, pevačice Kristine Kije Kockar. Ne znam da li Kija gleda emisiju, da li… »
Ne znam da li Kija gleda... Kaća Živković morala pred Slobom da kaže šta misli o njemu! (video)
Mondo 18.11.2020
Oboje su gostovali u emisiji "Amidži šou". Oboje su gostovali u emisiji "Amidži šou". Pevačica Katarina Živković gostovala je u emisiji "Amidži šou", gde je jedna od tema bio i njen kolega Slobodan Radanović, koji je takođe bio gost kod Ognjena Amidžića… »
Vesti dana »

Tramp objavio novi rok Putinu za prekid rata u Ukrajini - 10 do 12 dana
Beta pre 1 satjoš 24 povezane

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 4 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 48 povezanih

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 5 satijoš 23 povezane

Ocene trgovinskog sporazuma SAD i EU od sumornog dana za Evropu do okončanja razarajuće neizvesnosti
RTS pre 36 minutajoš 23 povezane