Povezane vesti
Noćne more, Đoković, roze lak za nokte i jedan šampion
Nova 18.11.2020
Da postoji film o njemu, zvao bi se "Ja sam onaj koji preživljava", jer za sebe voli da kaže da je borac. Najviše muka tokom karijere mu je zadavao Džon Higins, zbog koga je proveo brojne neprospavane noći. Zašto svoju generaciju poredi sa Novakom… »
Intervju, Roni o'Saliven: O Novaku, Rafi i Rodžeru, noćnim morama, najvećim uspesima u karijeri...
Telegraf 18.11.2020
Jedan od najvećih igrača u istoriji snukera otkrio neke zanimljive detalje tokom karijere. Da postoji film o njemu, nazvao bi ga "Ja sam onaj koji preživljava", jer za sebe voli da kaže da je borac. Najviše muka tokom karijere mu je zadavao Džon Higins… »
Vesti dana »
Super Ego, srpska firma pod istragom da je varala i izrabljivala američke kamiondžije, dovođena u vezu sa Vučićem
Nova ekonomija pre 1 satjoš 38 povezanih
MMF smanjio prognoze ekonomskog rasta evrozone na 1,1% u ovoj i na 1,2% u narednoj godini
Telegraf pre 1 satjoš 40 povezanih
Uživo "Buši, bejbi, buši!" Tramp osuo paljbu po Londonu! Više od 10.000 američkih vojnika drži pod blokadom iranske luke (video)
Kurir pre 0 minutajoš 76 povezanih
Beograd: Zbog radova u Bulevaru Zorana Đinđića, od sutra do 17. aprila izmenjen javni prevoz
Pravo u centar pre 2 satajoš 22 povezane
Na čitulji Dušku Vujoševiću pisalo i "drugarica Žuta": ženka labradora nije se odvajala od kovčega na sahrani
Mondo pre 25 minutajoš 125 povezanih