Povezane vesti
Noćne more, Đoković, roze lak za nokte i jedan šampion
Nova 18.11.2020
Da postoji film o njemu, zvao bi se "Ja sam onaj koji preživljava", jer za sebe voli da kaže da je borac. Najviše muka tokom karijere mu je zadavao Džon Higins, zbog koga je proveo brojne neprospavane noći. Zašto svoju generaciju poredi sa Novakom… »
Intervju, Roni o'Saliven: O Novaku, Rafi i Rodžeru, noćnim morama, najvećim uspesima u karijeri...
Telegraf 18.11.2020
Jedan od najvećih igrača u istoriji snukera otkrio neke zanimljive detalje tokom karijere. Da postoji film o njemu, nazvao bi ga "Ja sam onaj koji preživljava", jer za sebe voli da kaže da je borac. Najviše muka tokom karijere mu je zadavao Džon Higins… »
Vesti dana »
"Dobar dan za Kinu i Rusiju" Kalas o Trampovim carinama koje prete evropskim zemljama: "Možemo ovo da rešimo unutar NATO"
Blic pre 3 satajoš 4 povezane
Raul Gonzales: Imamo velike šanse da prođemo grupu,čeka nas težak meč protiv Austrije
Politika pre 3 satajoš 3 povezane
Jedna od Netfliksovih najpotresnijih mini-serija napravljena je po istinitoj priči
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Izrael se protivi odboru koji je sastavila Amerika: Netanjahu naložio da se pozove Rubio
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana
Muškarac pao sa 140 litara švercovanog alkohola: Šok u Bijelom Polju, policija odmah reagovala i podnela krivičnu prijavu
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana