Povezane vesti
Milošević: Vukovarske grobnice snažnije od svake moje reči
Politika 18.11.2020
Potpredsednik hrvatske vlade za društvene delatnosti i ljudska prava Boris Milošević, poručio je danas da je u Vukovaru na obeležavanju 29-te godišnjice od ratnih dešavanja, bio sa osećanjem poštovanja prema gradu, njegovim stanovnicima i svim nevinim… »
Milošević: Od svake moje reči glasnije govore vukovarske grobnice i patnja
Novi magazin 18.11.2020
Potpredsednik Vlade Hrvatske iz reda srpske nacionalne manjine Boris Milošević izrazio je danas žaljenje zbog zločina u Vukovaru i naglasio da je dolaskom u taj grad želeo da se pokloni svim žrtvama i pošalje poruku pomirenja. "Svojim dolaskom želim se… »
Boris Milošević za N1: Naći put pomirenja zbog budućnosti i mladih
N1 Info 18.11.2020
Potpredsednik Vlade Hrvatske iz redova srpske manjine Boris Milošević učestvovao je u Koloni sećanja u Vukovaru. Izvor: N1 "Danas, kao i '91. pre rata, više od trećine građana Vukovara bili su građani srpske nacionalnosti. Mislim da radi budućnosti i… »
Boris Milošević u vukovaru: Treba naći zajednički put pomirenja i dijaloga
Kurir 18.11.2020
Potpredsednik vlade iz redova srpske manjine, Boris Milošević, koji učestvuje u vukovarskoj Koloni sećanja, poručio je da radi budućnosti i mladih treba naći zajednički put, put pomirenja i dijaloga. "Treba uspostaviti pravi dijalog na lokalnom nivou"… »
Vesti dana »
EPS: Produžen rok za popuste za decembarske račune do 24. januara
Newsmax Balkans pre 56 minutajoš 24 povezane
Ministarstvo životne sredine: U Turski potok kod Užica se izlile procedne vode sa deponije Duboko, kvar je saniran
Insajder pre 21 minutajoš 16 povezanih
Temperatura ide u minus, vetar će imati olujne udare do ovog dana: Otkrivamo preti li Srbiji novi ledeni talas
Telegraf pre 26 minutajoš 19 povezanih
Bela kuća imenovala članove Odbora koji treba da nadzire upravljanje Gazom
N1 Info pre 21 minutajoš 12 povezanih