Povezane vesti

Mirka završila kod psihologa nakon uloge u filmu "Mi nismo anđeli": 'Majka se plašila da ne krenem nekom stranputicom!'

Mirka završila kod psihologa nakon uloge u filmu "Mi nismo anđeli": 'Majka se plašila da ne krenem nekom stranputicom!'

Mondo 18.11.2020
Glumica je sa samo 13 godina stekla veliku slavu. Glumica je sa samo 13 godina stekla veliku slavu. Glumica Mirka Vasiljević bila je devojčica kada je dobila ulogu u filmu "Mi nismo anđeli 2". Zahvaljujući filmu, Mirka je stekla veliku popularnost… »
Mirka: Išla sam kod psihologa nakon filma “Mi nismo anđeli”

Mirka: Išla sam kod psihologa nakon filma “Mi nismo anđeli”

Nova 18.11.2020
Glumica Mirka Vasiljević postala je poznata još kao devojčica kada je dobila ulogu u filmu "Mi nismo anđeli 2". Zbog slave i popularnosti koju je tada doživela, njena majka odvela je Mirku kod psihologa, kako glumica ne bi krenula stramputicom… »
Mirku je majka odvela kod psihologa nakon filma "Mi nismo anđeli 2": Njene reči treba zapamtiti

Mirku je majka odvela kod psihologa nakon filma "Mi nismo anđeli 2": Njene reči treba zapamtiti

Telegraf 18.11.2020
Sa 15 godina doživela je neverovatnu slavu, a njena majka tada je donela više nego ispravnu odluku. Mirka Vasiljević (30) bila je devojčica kada je dobila ulogu u ostvarenju "Mi nismo anđeli 2", što joj je donelo neverovatno slavu. Međutim, njena… »

Vesti dana »