Povezane vesti
Vigor Majić: Otrovni ugalj je ravan kolektivnom samoubistvu
Nova 19.11.2020
Direktor Istraživačke stanice Petnica Vigor Majić rekao je da ne zna niti ga interesuje da li su trgovci lošim ugljem deo neke jedinstvene organizacije ili ne, "jer za takva pitanja postoje službe koje svi mi obilno plaćamo da to otkriju i sankcionišu"… »
Vigor Majić: Otrovni ugalj je ravan kolektivnom sporom samoubistvu
N1 Info 19.11.2020
Direktor Istraživačke stanice Petnica Vigor Majić rekao je da ne zna niti ga interesuje da li su trgovci lošim ugljem deo neke jedinstvene organizacije ili ne, "jer za takva pitanja postoje službe koje svi mi obilno plaćamo da to otkriju i sankcionišu"… »
Majić (Petnica): Otrovni ugalj je ravan kolektivnom sporom samoubistvu
Danas 19.11.2020
Direktor Istraživačke stanice Petnica Vigor Majić rekao je da ne zna niti ga interesuje da li su trgovci lošim ugljem deo neke jedinstvene organizacije ili ne, „jer za takva pitanja postoje službe koje svi mi obilno plaćamo da to otkriju i sankcionišu“… »
Vesti dana »
Tramp preti uništenjem iranskih elektrana, Teheran najavljuje potpuno zatvaranje Ormuskog moreuza
BBC News pre 9 minutajoš 113 povezane
Ako idete u goste na Mladence, u buket cveća obavezno dodajte grančice ove dve biljke: veruje se da donose blagostanje i čuvaju brak od iskušenja
Kurir pre 5 satijoš 27 povezanih
"On je veliki zvezdaš i njemu je uvek stalo da pobedi Partizan" Kakve reči bivšeg kapitena Zvezde pred derbi! Rečima o Saši Obradoviću oduševio Delije!
Kurir pre 2 satajoš 33 povezane
Rukometaši Srbije ponovo savladali Litvaniju i obezbedili baraž za SP protiv Mađarske
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane