Povezane vesti
Vigor Majić: Otrovni ugalj je ravan kolektivnom samoubistvu
Nova 19.11.2020
Direktor Istraživačke stanice Petnica Vigor Majić rekao je da ne zna niti ga interesuje da li su trgovci lošim ugljem deo neke jedinstvene organizacije ili ne, "jer za takva pitanja postoje službe koje svi mi obilno plaćamo da to otkriju i sankcionišu"… »
Vigor Majić: Otrovni ugalj je ravan kolektivnom sporom samoubistvu
N1 Info 19.11.2020
Direktor Istraživačke stanice Petnica Vigor Majić rekao je da ne zna niti ga interesuje da li su trgovci lošim ugljem deo neke jedinstvene organizacije ili ne, "jer za takva pitanja postoje službe koje svi mi obilno plaćamo da to otkriju i sankcionišu"… »
Majić (Petnica): Otrovni ugalj je ravan kolektivnom sporom samoubistvu
Danas 19.11.2020
Direktor Istraživačke stanice Petnica Vigor Majić rekao je da ne zna niti ga interesuje da li su trgovci lošim ugljem deo neke jedinstvene organizacije ili ne, „jer za takva pitanja postoje službe koje svi mi obilno plaćamo da to otkriju i sankcionišu“… »
Vesti dana »
Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas slave Preobraženje Gospodnje
Niške vesti pre 12 minutajoš 22 povezane
Pakao u najavi: U ovom kraju Srbije očekuje se 42 stepena, crveni meteoalarm na snazi, a evo kad će toplotni talas završiti uz nevreme
Nova pre 17 minutajoš 10 povezanih
Teška saobraćajna nesreća u Mladenovcu: Sudarili se "audi" i autobus, ima mrtvih
RINA pre 12 minutajoš 20 povezanih
"Postigli smo dogovor" Tramp objavio da odlaže uvođenje carina na uvoz iz Kanade, premijer Karni tvrdi da ključni posao tek predstoji
Kurir pre 2 minutajoš 8 povezanih