Povezane vesti
Vigor Majić: Otrovni ugalj je ravan kolektivnom samoubistvu
Nova 19.11.2020
Direktor Istraživačke stanice Petnica Vigor Majić rekao je da ne zna niti ga interesuje da li su trgovci lošim ugljem deo neke jedinstvene organizacije ili ne, "jer za takva pitanja postoje službe koje svi mi obilno plaćamo da to otkriju i sankcionišu"… »
Vigor Majić: Otrovni ugalj je ravan kolektivnom sporom samoubistvu
N1 Info 19.11.2020
Direktor Istraživačke stanice Petnica Vigor Majić rekao je da ne zna niti ga interesuje da li su trgovci lošim ugljem deo neke jedinstvene organizacije ili ne, "jer za takva pitanja postoje službe koje svi mi obilno plaćamo da to otkriju i sankcionišu"… »
Majić (Petnica): Otrovni ugalj je ravan kolektivnom sporom samoubistvu
Danas 19.11.2020
Direktor Istraživačke stanice Petnica Vigor Majić rekao je da ne zna niti ga interesuje da li su trgovci lošim ugljem deo neke jedinstvene organizacije ili ne, „jer za takva pitanja postoje službe koje svi mi obilno plaćamo da to otkriju i sankcionišu“… »
Vesti dana »
„Studentska lista – Studenti pobeđuju” – Iz Niša na listi najviše profesora Univerziteta
Gradski portal 018 pre 8 satijoš 48 povezanih
Mašulović junak drame u Tampereu: „Znamo da vas nerviramo, ali šta je tu je – hvala vam!“
Hot sport pre 2 satajoš 26 povezanih
„Usame Zukorlić – Pokret za ujedinjenje“ predala izbornu listu RIK-u
RTK pre 51 minutajoš 43 povezane
NUNS traži hitnu reakciju nadležnih zbog pretnji uredniku portala Žig i IN Mediji
Danas pre 6 satijoš 16 povezanih