Povezane vesti
Momirović sa Fabricijem: EU prisutna u infrastrukturnim procesima u Srbiji
Danas 19.11.2020
Evropska unija je zaista mnogo prisutna u infrastrukturnim procesima u Srbiji, a mi pred sobom imamo izazovan političko-infrastrukturni projekat, auto-put Niš – Priština, odnosno naš deo Niš – Merdare, izuzetno važan za zemlju i region, izjavio… »
Momirović sa Fabricijem: EU prisutna u infrastrukturnim procesima u Srbiji
N1 Info 19.11.2020
Evropska unija je zaista mnogo prisutna u infrastrukturnim procesima u Srbiji, a mi pred sobom imamo izazovan političko-infrastrukturni projekat, auto-put Niš - Priština, odnosno naš deo Niš - Merdare, izuzetno važan za zemlju i region, izjavio je… »
Momirović: Prioritet evropske i regionalne integracije
Nova 19.11.2020
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović istakao je danas da je prioritet Srbije da bude deo EU i etablira sve moguće standarde i prakse Unije, te podvukao da je primarni cilj naše zemlje integracija, ali ne samo… »
Vesti dana »
EKSKLUZIVNO Tekst povodom pada nadstrešnice koji Inženjerska komora nije objavila u svom glasilu: Za sve je kriv Zakon gravitacije…
Forbes pre 3 satajoš 2 povezane
"Bio si moj anđeo čuvar, više nego nekome otac, nismo se ovako dogovorili" Ovo je Aleksandar (30) koji je poginuo u Paraćinu (Foto)
Kurir pre 20 minutajoš 15 povezanih