Povezane vesti
"Ponosan sam na građane": Vučić: Gledamo kako da u budućnosti napravimo najbolje rezultate (video)
Blic 19.11.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je ponosan na radnike pančevačke Rafinerije, koju je juče posetio i izrazio nadu da će Srbija zajedno sa ruskom partnerima u ovoj kompaniji napraviti najbolje moguće rezultate. On je u video objavljenom na… »
Predsednik o modernizovanoj Rafineriji u Pančevu: Ponosan sam na naše radnike ovde koji znaju da je budućnost pred njima video…
Kurir 19.11.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je video iz Rafinerije u Pančevu, gde je juče počelo s radom postrojenje "Duboka prerada" sa tehnologijom odloženog koksovanja vredno 300 miliona evra. Погледајте ову објаву у апликацији Instagram Објава коју… »
Vesti dana »
Prognoza za mart i april kao da smo usred zime! Idemo do +20, a onda potop i puno snega i tu nije kraj: Jedna pojava će nas dodatno ohladiti
Blic pre 35 minutajoš 6 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB Tramp: Svi iranski lideri su nestali; Teheran tvrdi da su SAD i Izrael izveli napad blizu nuklearke Bušer
RTV pre 10 minutajoš 1 povezana
Pokret Mi snaga naroda podneo zahtev za ostavku predsednika Vučića
Pravo u centar pre 5 satijoš 3 povezane
UKRAJINSKA KRIZA Raste broj žrtava masovnog ruskog udara na Ukrajinu; Zelenski: Moskva nema nameru da okonča rat
RTV pre 5 minutajoš 1 povezana