Povezane vesti
"Ponosan sam na građane": Vučić: Gledamo kako da u budućnosti napravimo najbolje rezultate (video)
Blic 19.11.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je ponosan na radnike pančevačke Rafinerije, koju je juče posetio i izrazio nadu da će Srbija zajedno sa ruskom partnerima u ovoj kompaniji napraviti najbolje moguće rezultate. On je u video objavljenom na… »
Predsednik o modernizovanoj Rafineriji u Pančevu: Ponosan sam na naše radnike ovde koji znaju da je budućnost pred njima video…
Kurir 19.11.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je video iz Rafinerije u Pančevu, gde je juče počelo s radom postrojenje "Duboka prerada" sa tehnologijom odloženog koksovanja vredno 300 miliona evra. Погледајте ову објаву у апликацији Instagram Објава коју… »
Vesti dana »
"Moj prijatelj i čovek koji mi je velika inspiracija": Đoković se rastužio kad je čuo Barbarine reči
Mondo pre 34 minutajoš 56 povezanih
Upozorenja na ledenu kišu, poledicu i olujni vetar u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 36 povezanih
Evroposlanik u Novom Sadu, odao poštu stradalima u padu nadstrešnice na železničkoj stanici
Blic pre 5 minutajoš 20 povezanih
"Građani Srbije dobijaju sličnu atrakciju!" Mali otkrio kada kreću radovi, posetio srpski štand na sajmu turizma "Fitur" u Madridu
Blic pre 35 minutajoš 19 povezanih
„Kukavice, raspiši izbore“: Veliki odziv građana na Trgu Nikole Pašića, akciji „Zajedno za studente“ pridružili se i poznati glumci
Nova pre 35 minutajoš 17 povezanih