Povezane vesti
Dr kon upozorava "u: Beogradu je katastrofalno stanje, a nema gde u Srbiji nije vanredno, lekari nam izgaraju, to je spartanska…
Blic 19.11.2020
Mi jesmo u kritičnoj situaciji, posebno u Beogradu, gde je epidemiološka situacija iz vanredne prešla u katastrofalnu, jer nemamo prostora da primamo dalje pacijente, pa se oni prevoze u druga mesta. Pored toga, vidimo da se porast broja obolelih… »
Kon poslao dramatičnu poruku građanima uoči sednice Kriznog štaba
Vesti online 19.11.2020
Član Kriznog štaba epidemiolog Predrag Kon ocenio je da je Srbija u kritičnoj situaciji, posebno u Beogradu, gde je epidemiološka situacija iz vanredne prešla u katastrofalnu jer, kako kaže, nema prostora za dalji prijem pacijenata zbog čega se… »
Kon: Nema novih lekara, situacija u Beogradu ‘katastrofalna’
Glas Zaječara 19.11.2020
Epidemiolog Predrag Kon rekao je danas da „nema novih lekara“ koji bi mogli da pomognu zdravstvenom sistemu Srbije u borbi protiv korona virusa, navodeći da „ne može student-volonter da radi sa najtežim slučajevima“. Kon je za RTV Vojvodine… »
Kon: Situacija u Beogradu katastrofalna, nema reči o uvođenju vanrednog stanja
N1 Info 19.11.2020
Epidemiolog Predrag Kon rekao je da "nema novih lekara" koji bi mogli da pomognu zdravstvenom sistemu Srbije u borbi protiv koronavirusa, navodeći da "ne može student-volonter da radi sa najtežim slučajevima". Kon je za RTV Vojvodine rekao da je… »
Kon: Deo štaba nema podršku za oštrije mere; Vučić: Uradićemo ono što Krizni štab bude rekao da treba
Moj Novi Sad 19.11.2020
Epidemiolog dr Predrag Kon je izjavio da "mi jesmo u kritičnoj situaciji", posebno u Beogradu u kom je epidemiološka situacija iz vanredne prešla u katastrofalnu, gde nema prostora da se primaju novi pacijenti pa se oni prevoze u druga mesta. On je… »
Kon: Još ima prostora do "italijanskog scenarija", deo štaba sada nema podršku za oštrije mere
RTV 19.11.2020
BEOGRAD - Mi jesmo u kritičnoj situaciji, posebno u Beogradu, gde je epidemiološka situacija iz vanredne prešla u katastrofalnu, jer nemamo prostora da primamo dalje pacijente, pa se oni prevoze u druga mesta. Pored toga , vidimo da se porast broja… »
Vesti dana »
VIDEO Kolona ljudi na ulicama Ljubljane: Podrška studentima u Srbiji i četiri zahteva za gradonačelnika koji je podržao Vučića
Nova pre 9 minutajoš 20 povezanih
Uhapšeni bivši poslanik Zoran Zečević i njegov sin! Oglasio se MUP: Inspektore jurili kolima, pa izazvali nesreću, troje završilo sa teškim povredama
Blic pre 13 satijoš 5 povezanih
Hamas oslobodio tri izraelska taoca, Izrael oslobađa 183 palestinska zatvorenika
RTS pre 34 minutajoš 15 povezanih
Vučević: Država napadnuta spolja i iznutra, moramo je sačuvati; Zakon o stanovima za mlade do kraja februara
RTV pre 33 minutajoš 9 povezanih