Povezane vesti
Glavna železnička stanica u Beogradu dobija novu namenu
Sputnik 19.11.2020
Glavna železnička stanica u Beogradu dobija novu namenu – Vlada Srbije usvojila je zaključak po kojem će Istorijski muzej Srbije biti preseljen u taj objekat, koji je i sam spomenik kulture od velikog značaja. Istorijski muzej se do sada nalazio na tri… »
Vlada prelomila, u staru Železničku stanicu preseliće se Istorijski muzej Srbije
N1 Info 19.11.2020
Vlada Srbije donela je zaključak da Istorijski muzej Srbije bude preseljen u objekat nekadašnje Glavne železničke stanice na Savskom trgu u Beogradu, koji je i sam spomenik kulture od velikog značaja. Istorijski muzej se do sada nalazio na tri lokacije… »
Vlada donela odluku: Poznato šta će se nalaziti u zgradi Glavne železničke stanice
Srbija danas 19.11.2020
Dva spomenika kuture nalaziče se na jednom mestu. Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici zaključak po kojem će Istorijski muzej Srbije biti preseljen u objekat Glavne železničke stanice u Beogradu, koji je i sam spomenik kulture od velikog… »
Istorijski muzej Srbije u zgradi Glavne železničke stanice
Dnevnik 19.11.2020
BEOGRAD: Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici zaključak po kojem će Istorijski muzej Srbije biti preseljen u objekat Glavne železničke stanice u Beogradu, koji je i sam spomenik kulture od velikog značaja. Istorijski muzej se do sada nalazio na… »
Vesti dana »
Vladina uredba: Dizel za poljoprivrednike 184 dinara na svim pumpama
Radio 021 pre 33 minutajoš 42 povezane
Vremenska prognoza za subotu, 4. jul: Pretežno sunčano, dnevna temperatura ispod 30 stepeni
Serbian News Media pre 1 satjoš 32 povezane
VJT: Podignuta optužnica za pokušaj ubistva u Elektrotehničkoj školi u Novom Sadu
Beta pre 3 satajoš 22 povezane
Hrvatska gleda i ne veruje! Evo šta je najveći sudija svih vremena rekao o meču sa Portugalom
Večernje novosti pre 1 satjoš 117 povezanih
Vučić se sastao sa ministarkom odbrane Španije Margaritom Robles Fernandes
RTS pre 47 minutajoš 20 povezanih