Повезане вести

Главна железничка станица у Београду добија нову намену

Главна железничка станица у Београду добија нову намену

Спутник 19.11.2020
Главна железничка станица у Београду добија нову намену – Влада Србије усвојила је закључак по којем ће Историјски музеј Србије бити пресељен у тај објекат, који је и сам споменик културе од великог значаја. Историјски музеј се… »
Влада преломила, у стару Железничку станицу преселиће се Историјски музеј Србије

Влада преломила, у стару Железничку станицу преселиће се Историјски музеј Србије

Н1 Инфо 19.11.2020
Влада Србије донела је закључак да Историјски музеј Србије буде пресељен у објекат некадашње Главне железничке станице на Савском тргу у Београду, који је и сам споменик културе од великог значаја. Историјски музеј се до сада… »
Влада донела одлуку: Познато шта ће се налазити у згради Главне железничке станице

Влада донела одлуку: Познато шта ће се налазити у згради Главне железничке станице

Србија данас 19.11.2020
Два споменика кутуре налазиче се на једном месту. Влада Србије усвојила је на данашњој седници закључак по којем ће Историјски музеј Србије бити пресељен у објекат Главне железничке станице у Београду, који је и сам споменик… »
Историјски музеј Србије у згради Главне железничке станице

Историјски музеј Србије у згради Главне железничке станице

Дневник 19.11.2020
БЕОГРАД: Влада Србије усвојила је на данашњој седници закључак по којем ће Историјски музеј Србије бити пресељен у објекат Главне железничке станице у Београду, који је и сам споменик културе од великог значаја. Историјски… »

Вести дана »