Повезане вести
"Тако јако је пукло да сам поскочио са кревета": Комшија о бомбашком нападу у Калуђерици: Попуцала су ми стакла!
Блиц 19.11.2020
Пукло је толико јако да сам поскочио са кревета. Попуцала су ми стакла на веранди - овако за "Блиц" прича комшија мушкарца у чије је двориште вечерас бачена бомба у београдском насељу Калуђерица. Како сазнајемо, експлозивна… »
Бомбашки напад у Калуђерици: Бачена бомба у двориште, оштећене две куће
Блиц 19.11.2020
У београдској општини Калуђерица вечерас око 19.30 сати догодио се бомбашки напад. Бомба је бачена у двориште једне куће. Како сазнајемо, није нико страдао, али је оштећена кућа на коју је бомба бачена, као и комшијина. Према… »
Бомбашки напад у Калуђерици: Експлозивна направа бачена у двориште, оштећене две куће
Вечерње новости 19.11.2020
У насељу Калуђерица у Београду вечерас око 19:30 сати догодио се бомбашки напад. Бомба је бачена у двориште једне куће. Како сазајемо, није нико страдао, али је оштећена кућа на коју је бомба бачена, као и комшијина. (Блиц)… »
Вести дана »

Рајић о оптужници: Сада смо тамо где смо били пре девет месеци, овим чином није ништа решено
Н1 Инфо пре 51 минутајош 51 повезана

Студент који је притворен након демолирања просторија СНС у Новом Саду штрајкује глађу шест дана
НИН пре 2 сатајош 16 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Бета пре 3 сатајош 27 повезаних