Povezane vesti
"Tako jako je puklo da sam poskočio sa kreveta": Komšija o bombaškom napadu u Kaluđerici: Popucala su mi stakla!
Blic 19.11.2020
Puklo je toliko jako da sam poskočio sa kreveta. Popucala su mi stakla na verandi - ovako za "Blic" priča komšija muškarca u čije je dvorište večeras bačena bomba u beogradskom naselju Kaluđerica. Kako saznajemo, eksplozivna naprava je bačena u dvorište… »
Bombaški napad u Kaluđerici: Bačena bomba u dvorište, oštećene dve kuće
Blic 19.11.2020
U beogradskoj opštini Kaluđerica večeras oko 19.30 sati dogodio se bombaški napad. Bomba je bačena u dvorište jedne kuće. Kako saznajemo, nije niko stradao, ali je oštećena kuća na koju je bomba bačena, kao i komšijina. Prema rečima komšija, u momentu… »
Bombaški napad u Kaluđerici: Eksplozivna naprava bačena u dvorište, oštećene dve kuće
Večernje novosti 19.11.2020
U naselju Kaluđerica u Beogradu večeras oko 19:30 sati dogodio se bombaški napad. Bomba je bačena u dvorište jedne kuće. Kako sazajemo, nije niko stradao, ali je oštećena kuća na koju je bomba bačena, kao i komšijina. (Blic) Uskoro opširnije… »
Vesti dana »
"Došao sam do toga da me tretiraju kao kriminalca" Stanivuković nakon izlaska iz pritvora u Hrvatskoj: "Od koga i od čega štitite granice"
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih
Migracije ponovo u fokusu: Velika većina Nemaca zabrinuta zbog mogućeg novog talasa izbeglica iz Irana
Euronews pre 42 minutajoš 58 povezanih
Kragujevac obeležio 27. godišnjicu početka NATO bombardovanja polaganjem venaca kod spomenika Uspenje
Serbian News Media pre 17 minutajoš 47 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: obilne padavine i sneg uz upozorenja za bezbednost saobraćaja krajem marta
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 51 povezana