Повезане вести
Новак победио Зверева и пласирао се у полуфинале
Политика 20.11.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић победио је Александера Зверева и пласирао се у полуфинале Завршног турнира. Ђоковић је у одлучујућем мечу групе Токио 1970 био бољи од Зверева са 6:3, 7:6 (7:4) и поново се нашао међу… »
“Саша и ја нисмо причали о осетљивој теми”
Нова 20.11.2020
Новак Ђоковић је по завршетку меча са Александером Зверевом, који је добио резултатом 6:3, 7:6 (4), причао о ситуацији са насиљем у спорту, посебно у свету тениса. Последњих недеља појавиле су се оптужбе на рачун Новаковог… »
Већ је познато, ово су полуфинални парови Лондона!
Спортске.нет 20.11.2020
Новак Ђоковић је успео да се пласира у полуфинале победом против Зверева, а познато је и ко ће га тамо чекати. Иако је остао још један меч да се одигра, јасно је ко су полуфиналисти и ко ће са које позиције. Из групе "Лондон"… »
Ђоковић у полуфиналу Мастерса у Лондону: Ноле после велике борбе срушио Зверева
Телеграф 20.11.2020
Српски тенисер обезбедио је девето полуфинале Мастерса у Лондону. Новак Ђоковић победио је у последњем мечу групне фазе завршног Мастерса у Лондону, Александера Зверева са 2:0 (6:3, 7:6) за пролаз у полуфинале турнира са другог… »
Новак: Тим је комплетан, гледао сам његов меч са Рафом
Н1 Инфо 20.11.2020
Новак Ђоковић каже да је Доминик Тим комплетан играч и да очекује неизвестан меч у полуфиналу АТП завршног турнира у Лондону. Ђоковић је са 6:3, 7:6 (7-4) победио Александера Зверева и пласирао се даље, а полуфинални меч на… »
Новак емотивно о патријарху, поменуо и амфилохија: Дирљивим речима се опростио од поглавара српске цркве
Мондо 20.11.2020
Српски тенисер се опростио од недавно преминулог патријарха Српске православне цркве. Српски тенисер се опростио од недавно преминулог патријарха Српске православне цркве. Новак Ђоковић је савладао Александра Зверева у последњем… »
Новак се емотивно опростио од патријарха: Живеће вечно
Нова 20.11.2020
Новак Ђоковић је после пласмана у полуфинале на АТП Тур финалу у Лондону реаговао и на смрт патријарха Иринеја. Ђоковић је рекао како тужне вести попут ове подсећају све нас шта је најважније у људском животу. Новак се присетио… »
Ђоковић емотивним речима расплакао Србију! Након меча са Зверевим причао о патријарху Иринеју, а дуго ће се препричавати овај…
Спортал блиц 20.11.2020
Најбољи тенисер света је после победе над Немцем Александром Зверевим 6:3, 7:6 и пласмана у полуфинале Завршног мастерса у Лондону, говорио и о блаженопочившем Патријарху српском господину Иринеју, који се упокојио у 91. години… »
Ђоковић о патријарху иринеју: Имао сам част да од њега примим орден...
Вечерње новости 20.11.2020
НАЈБОЉИ тенисер света Новак Ђоковић рекао је да тужне вести попут смрти патријарха Иринеја представљају подсетник на оно што је заправо најважније у животу. После победе над Александером Зверевом у Лондону (6:3, 7:6), новинари… »
Новак о противнику у полуфиналу, да ли је бољи на шљаци или на тврдој подлози?
Спортске.нет 20.11.2020
Новаково предвиђање. Новак Ђоковић је успео да прође у наредну фазу завршног мастерса у Лондону пошто је у трећем колу групе "Токио" савладао Александера Зверева. Било је 6:3 и 7:6 (4). "Одлично сам се осећао, у првом сету сам… »
"Имао сам ту част да од патријарха примим Орден..."
Н1 Инфо 20.11.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је да тужне вести попут смрти патријарха Иринеја представљају подсетник на оно што је заправо најважније у животу. После победе над Александером Зверевом у Лондону (6:3, 7:6), новинари… »
Новаково издање које охрабрује: Сјајно сам се осећао
Н1 Инфо 20.11.2020
Српски тенисер Новак Ђоковић обезбедио је пласман у полуфинале Завршног Мастерса у Лондону, а тамо ће му противник бити Доминик Тим. Први играч света бориће се за пету титулу на овом турниру у својој богатој каријери. Београђанин… »
Новак је краљ тај-брејкова - полуфинале! Урагански старт и челични живци најбољег на свету срушили Зверева!
Мондо 20.11.2020
Новак Ђоковић је у полуфиналу завршног мастерса сезоне после победе над Александром Зверевом. Новак Ђоковић је у полуфиналу завршног мастерса сезоне после победе над Александром Зверевом. Новак Ђоковић је стигао до полуфинала… »
Организатори одлучили: Ево када Новак игра против Тима
Први рекет света Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале завршног Мастерса у Лондону победом у оквиру групе "Токио" над Александром Зверевим са 2:0. Новак је заузео друго место у Токио 1970 групи иза Даила Медведева, па ће у… »
Ђоковић у полуфиналу завршног турнира сезоне, за финале с Тимом
Глас Америке 20.11.2020
ЛОНДОН — Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале Завршног турнира сезоне - Нито АТП финала у лондонској О2 арени - победом у последњем мечу групе Токио 1970. у дуелу са Александром Зверевом - 6:3 и 7:6 (4)… »
Ђоковић победом против Зверева до полуфинала Лондона
Радио 021 20.11.2020
Новак Ђоковић победио је Сашу Зверева у два сета 6:3 и 7:6 и тако прошао у полуфинале завршног Мастерса у Лондону. Ђоковић је одлично отворио меч, одмах је направио брејк за који се испоставило да је и једини у мечу. Повео је… »
Ђоковић победио Зверева, у полуфиналу против Тима
Дневник 20.11.2020
ЛОНДОН: Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале АТП финала у Лондону, пошто је у мечу трећег кола групе "Токио 1970" савладао Немца Александра Зверева 6:3, 7:6 (7:4). Ђоковић ће у полуфиналу играти против… »
Разгорео се бес, Новак пуним гасом у полуфинале
Моззарт спорт 20.11.2020
Зверев оборен са 2:0 у сетовима. Данима га нервирају, прозивају, чине све да га избаце из такта. А, лепо им је Новак Ђоковић поручио да га тиме само чине љућим и одлучнијим на терену. Ако се неко уплашио да ће тениски краљ… »
Новак: “Прочитао” сам Зверева, следи реванш Тиму
Нова 20.11.2020
Новак Ђоковић се према плану и програму пласирао у полуфинале Завршног мастерса у Лондону. У два сета је изашао на рај са Александером Зверевом, победивши га резултатом 6:3, 7:6 (4), те је и девети пут изборио место међу четири… »
Ђоковић: Налазио сам праве ударце у правом тренутку
РТС 20.11.2020
Новак Ђоковић задовољан је победом над Александром Зверевом и пласманом у полуфинале Завршног турнира у Лондону. Ђоковић је у два сета савладао Зверева и пласирао се у полуфинале. "Сервирао сам добро. За разлику од прошлог меча… »
Зверев: Новак ме је победио сервисом
Нова 20.11.2020
Александер Зверев, седми тенисер света, поражен је у свом последњем мечу у групи "Токио 1970" од Новака Ђоковића са 6:3, 7:6 (4). Зверев је тако завршио ушешће на АТП Тур финалу у Лондону, а по завршетку меча признао је да је… »
Новак кроз драму до полуфинала! Немац се свађао са судијом, ударао песницом, а на крају положио рекет! Идемо по рекорд за сва…
Спортал блиц 20.11.2020
Новак Ђоковић савладао је Александра Зверева са 6:3, 7:6 (4) и тако обезбедио место у полуфииналу Завршног мастерса у Лондону. Раније је било познато да ће у полуфиналу играти против Доминика Тима, док други полуфинални пар чине… »
Фантастични Новак: Није лако прочитати Сашин сервис, против Тима се надам другачијем исходу!
Славио је данас Новак Ђоковић против Александра Зверева, а одмах након меча српски тенисер обратио се публици. "Осећао сам се сјајно. Искористио сам брејк лопте у првом сету. Сервирао сам добро у важним тренуцима. Успео сам да… »
Најбољи кад је најпотребније, Новак се осветио Звереву за полуфинале Лондона!
Спортске.нет 20.11.2020
Ђоковић славио у одлучујућем делу за пролаз у другу фазу. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић савладао је Александра Зверева у трећем колу групе А Завршног мастерса у Лондону резултатом 6:3, 7:6 и пласирао се у полуфинале… »
Ђоковић иде у полуфинале! Зверев пао у два сета
Н1 Инфо 20.11.2020
Новак Ђоковић је победио Сашу Зверева у два сета 6:3 и 7:6 и тако прошао у полуфинале завршног Мастерса у Лондону. Новак Ђоковић је одлично отворио меч, одмах је направио брејк за који се испоставило да је и једини у мечу. Повео… »
Новак савладао Зверева: Ђоковић у полуфиналу - Србин је господар Мастерса у Лондону!
ОДЛИЧАН тениски меч приредили су нам Новак Ђоковић и Александар Зверев. Србин је славио са 2:0 (6:3, 7:6 (7:4)). Новак је веома добро почео меч. Из прве је направио брејк, потом повео и са 3:0, како се будио Немац Ђоковић је… »
Немац остао у чуду! Зверев био убеђен да Новак ово не може да стигне, а онда је Ђоковић извео мат од кога застаје дах! /видео/…
Спортал блиц 20.11.2020
Новак Ђоковић и Александер Зверев су се састали у мечу којим се одлучује ко ће од њих двојице у полуфинале завршног мастерса, а врло рано је Ноле показао Немцу колико је мотивисан ушао у тај сусрет. Не само да је наш ас брзо… »
Уживо: Ђоковић против Зверева бије битку за полуфинале Лондона
Вести онлине 20.11.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић игра против Александра Зверева у последњем колу групе „Токио 1970“ на Завршном Мастерсу у Лондону. Ђоковић има победу и пораз до сада на турниру. Савладао је са 2-0 Дијега Шварцмана у првом и… »
Против Зверева и традиције
Политика 20.11.2020
Данас у 15 часова одлучујући дуел групе „Токио 1970” за полуфинале са Тимом. – Аустријанац такмичење у групи „Лондон 2020” завршио поразом од Рубљова: 6:2, 7:5. Колико дуго може да траје пад у игри Новака Ђоковића, какав је… »
УЖИВО Новак мора да победи
Нова 20.11.2020
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, игра последњи меч групне фазе Завршног мастерса у Лондону. Српски играч наступа против немачког тенисера Александера Зверева и мора да победи да би се пласирао у полуфинале. Новак је у… »
Новак мора да победи
Нова 20.11.2020
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света игра против Александера Зверева у последњем колу групне фазе Завршног мастерса у Лондону. Српски играч мора да победи како би обезбедио себи место у полуфиналу. Борбу за финале је себи, из… »
Ђоковић је наоштрен: Спрема реванш Звереву за пораз у финалу у Лондону пре две године
Моззарт спорт 20.11.2020
Наш ас води са 3:2 у победама, али су тријумфи Немца били значајнији. Данас (15.00) пада одука о последњем полуфиналисти завршног мастерса у британској престоници. Ко ће у полуфинале завршног мастерса у Лондону – Новак Ђоковић… »
Надал: Веома сам узбуђен
Нова 20.11.2020
Рафаел Надал је победом против Стефаноса Циципаса на Завршном мастерс турниру у Лондону ближи прилици за се бори за трофеј. Шпански тенисер никада раније није успео да освоји титулу на АТП финалу. Надал је у последњем колу… »
Зверев „потенцијална мина“
Данас 20.11.2020
Новака Ђоковића само победа против Немца води у полуфинале Мастерс купа у Лондону (15.00) Очајно издање српског тенисера и беспрекорна игра Руса Данила Медведева у њиховом дуелу у два сета, од пре два дана, довели су Новака… »
Надал у полуфиналу Завршног мастерса
Бета 20.11.2020
Шпански тенисер Рафаел Надал пласирао се у полуфинале Завршног мастерса у Лондону, пошто је вечерас, у одлучујучем мечу, победио Грка Стефаноса Циципаса са 6:4, 4:6, 6:2. Надал је заузео друго место у Групи "Лондон 2020", иза… »
Лондон чека новог шампиона, Надал после пет година у полуфиналу
Моззарт спорт 20.11.2020
Циципас потписао капитулацију у одлучујућем трећем сету - 2:1 (6:4, 4:6, 6:2). Завршни турнир у Лондону имаће новог шампиона! Више од сат и по претио је Стефанос Циципас да може до тријумфа, био је равноправан ривал Рафаелу… »
Надал сломио шампиона и пласирао се у полуфинале
Нова 20.11.2020
Рафаел Надал је у 3. колу Завршног мастерса у Лондону савладао прошлогодишњег шампиона Стефаноса Циципаса 6:4, 4:6, 6:2 и пласирао се у полуфинале престижног турнира. Шпански тенисер је у првом сету, при резултату 3:3, пропустио… »
Вести дана »
Пријава за легализацију почиње сутра: информације, услови и пријава за грађане Србије на једном месту
Блиц пре 3 сатајош 34 повезане
На граници лудила: Чешки председник поручио да се ближи тренутак "обарања руских авиона"
Правда пре 1 сатјош 51 повезана
Његош Петровић пројектилом заледио Маракану: Овако је Војводина повела против Звезде
Курир пре 43 минутајош 31 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 5 сатијош 25 повезаних