Povezane vesti
"Htela sam da iskočim iz kože, snimila sam pluća, jedva sam disala" Kija se testirala na koronu
Telegraf 20.11.2020
- Moram da odmaram i molim da me svi, pa i moji prijatelji razumeju, što se nisam javljala, jer glavu nisam mogla da dignem - rekla je rijaliti-zvezda. Pobednica ''Zadruge 1'', rijaliti-zvezda Kristina Kija Kockar, nedavno je sa svojim pratiocima na… »
"Htela sam da iskočim iz kože, jedva sam disala": Kija prošla kroz agoniju zbog bolesti: "Sama u stanu dok nisam dobila…
Blic 20.11.2020
Kija Kockar pre nedelju dana objavila je da se razbolela, nakon čega se nije oglašavala na društvenim mrežama sve do sinoć, kada je otkrila da je, kako kaže, prošla kroz agoniju. Kija je napisala da se danima osećala veoma loše, kao i da se testirala na… »
Vesti dana »

U toku protest ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: Studenti isporučili pet zahteva dekanu FOTO
Nova pre 16 minutajoš 29 povezanih

"Gurali su, udarali i napadali policajce": Dačić o incidentu na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu: "Policija je došla na poziv dekana"
Blic pre 16 minutajoš 35 povezanih

"Blic Biznis" saznaje: Doneta odluka o NIS-u pre isteka roka za američke sankcije
Blic pre 16 minutajoš 41 povezana

Počeo Evrobasket: Britanci nemoćni protiv Litvanije, Portugalci iznenadili
BBC News pre 26 minutajoš 31 povezana