Povezane vesti
Istraga likvidacije crnogorca u marbelji: Srbin osumnjičen za zločin, a njegova majka tvrdi da nema dokaza protiv njega
Blic 20.11.2020
Nemanja S. (22) uhapšen je u Španiji u julu ove godine zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu škaljarca Baranina Miloša Peruničića, međutim njegova majka Biljana S. za beogradske medije tvrdi da nema dokaza da je umešan u zločin. - Moj sin je u martu… »
Srbin uhapšen u Španiji zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu škaljarca Majka: Nema dokaza da je moj sin umešan u zločin
Kurir 20.11.2020
Biljana S., majka Nemanje S. (22) koji je u Španiji uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu "škaljarca" Miloša Peruničića, kaže da policija nema dokaze da je njen sin umešan u ovaj zločin. Podsetimo, Peruničić je ubijen početkom juna ove godine u… »
Vesti dana »
Tokom večeri bez zadržavanja na naplatnim stanicama auto-puteva: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio spisak! Neko od njih će zameniti drugog čoveka Ukrajine: "Možda bih mogao i da živim bez njega"
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Čučković: Novi savski most biće 3 puta veći od starog, "krtice" za kopanje metroa stižu uskoro