Повезане вести
Директор СЗО демантовао да подржава власти у побуњеном Тиграју: "Због ситуације у мојој домовини слама ми се срце"
Блиц 20.11.2020
Директор Светске здравствене организације (СЗО) Тедрос Аданом Гебрејесус демантовао је да је заузео страну у сукобу у својој земљи, Етиопији и позвао све тамошње стране да раде на миру и безбедности цивила. У поруци на Твитеру… »
Генерални директор СЗО демантовао да подржава регион Тиграја у Етиопији
Данас 19.11.2020
Генерални директор Светске здравствене организације (СЗО), Етиопљанин Тедрос Адханом Гебрејесус (Гхебреиесус) пореклом из Тиграја, демантовао је данас оптужбе војске Етиопије да је на страни побуњеника из тог региона. „Неки… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро