Povezane vesti

Darko, ti li si?! Lazić u studio došao neprepoznatljiv! Smršao više od 70 kilograma, a sada i ovo! (foto)

Darko, ti li si?! Lazić u studio došao neprepoznatljiv! Smršao više od 70 kilograma, a sada i ovo! (foto)

Mondo 20.11.2020
Društvene mreže bruje o novoj transformaciji. Društvene mreže bruje o novoj transformaciji. Darko Lazić 23. oktobra 2018. godine doživeo je tešku saobraćajnu nesreću u okolini Pećinaca, nakon koje je zbog ozbiljnosti povreda bio nekoliko dana u… »
Šta se Darku Laziću desilo nakon smanjenja želuca

Šta se Darku Laziću desilo nakon smanjenja želuca

Nova 20.11.2020
"Uvek sam maštao da budem mršav i neću se smiriti dok ne budem onakav kakav želim. Biću kao grana. Nije mala stvar odlučiti se za takvu operaciju, ali uspeo sam nekako i izdržao. Nije mi bilo svejedno, ali imao sam cilj. I dalje ga imam", rekao je… »
Darko Lazić još mršaviji, svi u neverici: Progovorio o oporavku od operacije, pa imao poruku za kolege koje ga prozivaju

Darko Lazić još mršaviji, svi u neverici: Progovorio o oporavku od operacije, pa imao poruku za kolege koje ga prozivaju

Blic 20.11.2020
Pevač Darko Lazić gostovao je jutros u jutarnjem programu televizije "Prva", a tom prilikom nije prošao neopažeo njegov izgled, budući da trenutno ima plavu kosu i da je dodatno smršao. Darko Lazić pre nekoliko meseci podvrgao se operaciji želuca… »
Darko Lazić već smršao 70 KG a SAD još mršaviji: Pevač se ofarbao u plavo, ali njegov izgled posle operacije sve je…

Darko Lazić već smršao 70 KG a SAD još mršaviji: Pevač se ofarbao u plavo, ali njegov izgled posle operacije sve je…

Kurir 20.11.2020
Pevač Darko Lazić , koji je smanjio želudac kada je u jednom trenutku imao čak 140 kilograma i već skinuo više od 70, iznendio je svoje fanove novim stajlingom, budući da se ofarmbao u plavo, a i dodatno je smršao. - Operacija želuca mi je mnogo… »
Ne bih se osećao krivim da sam nastupao: Lazić ističe da pevači najviše gube zbog pandemije!

Ne bih se osećao krivim da sam nastupao: Lazić ističe da pevači najviše gube zbog pandemije!

Mondo 20.11.2020
Progovorio o napadima da su kafane i klubovi mesta na kojima je najviše širi korona. Progovorio o napadima da su kafane i klubovi mesta na kojima je najviše širi korona. Darko Lazić pokušao je nekoliko puta da drži dijetu, ali mu nije polazilo za… »

Vesti dana »