Povezane vesti
Darko, ti li si?! Lazić u studio došao neprepoznatljiv! Smršao više od 70 kilograma, a sada i ovo! (foto)
Mondo 20.11.2020
Društvene mreže bruje o novoj transformaciji. Društvene mreže bruje o novoj transformaciji. Darko Lazić 23. oktobra 2018. godine doživeo je tešku saobraćajnu nesreću u okolini Pećinaca, nakon koje je zbog ozbiljnosti povreda bio nekoliko dana u veštačkoj… »
Šta se Darku Laziću desilo nakon smanjenja želuca
Nova 20.11.2020
"Uvek sam maštao da budem mršav i neću se smiriti dok ne budem onakav kakav želim. Biću kao grana. Nije mala stvar odlučiti se za takvu operaciju, ali uspeo sam nekako i izdržao. Nije mi bilo svejedno, ali imao sam cilj. I dalje ga imam", rekao je folker… »
Darko Lazić već smršao 70 KG a SAD još mršaviji: Pevač se ofarbao u plavo, ali njegov izgled posle operacije sve je šokirao…
Kurir 20.11.2020
Pevač Darko Lazić , koji je smanjio želudac kada je u jednom trenutku imao čak 140 kilograma i već skinuo više od 70, iznendio je svoje fanove novim stajlingom, budući da se ofarmbao u plavo, a i dodatno je smršao. - Operacija želuca mi je mnogo pomogla… »
Darko Lazić još mršaviji, svi u neverici: Progovorio o oporavku od operacije, pa imao poruku za kolege koje ga prozivaju
Blic 20.11.2020
Pevač Darko Lazić gostovao je jutros u jutarnjem programu televizije "Prva", a tom prilikom nije prošao neopažeo njegov izgled, budući da trenutno ima plavu kosu i da je dodatno smršao. Darko Lazić pre nekoliko meseci podvrgao se operaciji želuca, kako… »
Ne bih se osećao krivim da sam nastupao: Lazić ističe da pevači najviše gube zbog pandemije!
Mondo 20.11.2020
Progovorio o napadima da su kafane i klubovi mesta na kojima je najviše širi korona. Progovorio o napadima da su kafane i klubovi mesta na kojima je najviše širi korona. Darko Lazić pokušao je nekoliko puta da drži dijetu, ali mu nije polazilo za rukom… »
Vesti dana »
Macut sa ministrima položio vence na mestu gde je ubijen premijer Zoran Đinđić (foto)
Blic pre 34 minutajoš 47 povezanih
Bitcoin slabi dok nafta ponovo skače iznad 100 dolara zbog rata sa Iranom
Bloomberg Adria pre 9 minutajoš 30 povezanih
NIS podneo zahtev OFAK-u za izdavanje nove posebne licence za rad
Serbian News Media pre 49 minutajoš 17 povezanih