Povezane vesti
"Bila sam jako ljuta, rekla sam dosta je SAD": Marija Šerifović o odnosu sa Jelenom Tomašević: "Nosim i traume"
Blic 20.11.2020
Marija Šerifović i Jelena Tomašević poznaju se od detinjstva, budući da su obe rođene Kragujevčanke i da su išle u istu školu, a Marija je sada prepričala jednu od anegdota iz prošlosti. Marija je otkrila da je na svim takmičenjima na kojima su… »
Nećeš, dosta je, SAD je kraj! Zbog Jelene Tomašević napustila salu, čak nosi i traume! A evo šta joj je koleginica sad poručila…
Kurir 20.11.2020
Pevačica Marija Šerifović otkrila mnoge detalje o sebi, svom detinjstvu i karijeri, a dotakla se i osnovne i srednje škole, koju je pohađala u Kragujevcu, sa Jelenom Tomašević, a reklo bi se da je upravo ona zaslužna što se Marija više angažovala oko… »
Vesti dana »
Prognoza za sredu, 18. mart: Danas vetrovito, tokom dana oblačno, mestimično kiša, u planinama sneg
Beta pre 5 satijoš 5 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: UN pokreću istragu o pogibiji učenica u Iranu; Tramp: Nije mi potrebna "nikakva pomoć“ NATO-a
RTV pre 8 minutajoš 5 povezanih
Meteor od sedam tona, prečnika od skoro dva metra uspaničio žitelje saveznih država SAD
Beta pre 6 satijoš 1 povezana
Zelenski i Starmer: "London će izdvajati 3 milijarde funti godišnje za Ukrajinu"
Telegraf pre 2 satajoš 4 povezane