Povezane vesti
"Bila sam jako ljuta, rekla sam dosta je SAD": Marija Šerifović o odnosu sa Jelenom Tomašević: "Nosim i traume"
Blic 20.11.2020
Marija Šerifović i Jelena Tomašević poznaju se od detinjstva, budući da su obe rođene Kragujevčanke i da su išle u istu školu, a Marija je sada prepričala jednu od anegdota iz prošlosti. Marija je otkrila da je na svim takmičenjima na kojima… »
Nećeš, dosta je, SAD je kraj! Zbog Jelene Tomašević napustila salu, čak nosi i traume! A evo šta joj je koleginica sad…
Kurir 20.11.2020
Pevačica Marija Šerifović otkrila mnoge detalje o sebi, svom detinjstvu i karijeri, a dotakla se i osnovne i srednje škole, koju je pohađala u Kragujevcu, sa Jelenom Tomašević, a reklo bi se da je upravo ona zaslužna što se Marija više… »
Vesti dana »

Vozaču Vojske Srbije za nesreću u kojoj je poginulo pet osoba 12 godina zatvora
Radio 021 pre 41 minutajoš 19 povezanih

Prijava za besplatne udžbenike koje obezbeđuje Ministarstvo prosvete do 10. juna
RTV Novi Pazar pre 35 minutajoš 14 povezanih

Sejdinović: Rejting vlasti “u slobodnom padu”, nema povratka nazad
N1 Info pre 50 minutajoš 12 povezanih

FOTO Student Pravnog fakulteta, čiji je otac policijski general penzionisan zbog blokada, napadnut tokom noći: „Petorica su me tukla, razbili su mi glavu“
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih

Evropski indeksi u blagom porastu, Trampove carine na čelik i aluminijum nisu uzdrmale evropsko tržište
Blic pre 1 satjoš 22 povezane