Povezane vesti
Zbog korone odložena utakmica između Novog Pazara i Slobode
Sandžak haber 20.11.2020
NOVI PAZAR – Pandemija korona virusa odložila je sutrašnji meč u Sportskoj dvorani “Pendik”, saznaje indeksonline.rs Zbog zaraze u klubu Novog Pazara, do daljnjeg je odložena utalmica 9. kola Košarkaške lige Srbije koja je bila planirana za sutra. Termin… »
Košarkaški meč Novi Pazar – Sloboda odložen zbog koronavirusa u domaćem timu
Sandžak press 20.11.2020
Utakmica devetog kola Košarkaške lige Srbije između Novog Pazara i Slobode odložena je danas na zahtev domaćina, koji ima igrače pozitivne na koronavirus. “Dvojica nasih košarkaša pozitivna su na koronavirus. Oni se dobro osećaju i nemaju uobičajene… »
Vesti dana »

Protest radnika u kulturi: Od podneva šetnja od Trga Nikole Pašića do Ministarstva finansija
Serbian News Media pre 5 satijoš 9 povezanih

Vremenska prognoza za subotu, 18. oktobar 2025: Oblačno, mestimično slaba kiša, uveče razvedravanje
Novi magazin pre 16 minutajoš 14 povezanih

Zašto nema peleta na stovarištima:"Da je država intervenisala sa robnim rezervama do ovoga ne bi došlo"
N1 Info pre 5 satijoš 3 povezane

Student Luka Stevanović posle tri meseca kućnog pritvora ostaje istrajan u borbi za ispunjenje studentskih zahteva: Gledam na slobodu sa malo prisnije strane nego što sam gledao ranije
Glas Šumadije pre 3 satajoš 4 povezane

Partizan sa Vukotićem protiv TSC-a, Blagojević: "Momci ne žele revanšizam, ali ja imam lični motiv"
Sportske.net pre 51 minutajoš 29 povezanih