Повезане вести
„Тражио сам на интернету како да се убијем“
Вести онлине 20.11.2020
Већ је познато да је Кевин Лав, освајач НБА прстена са Кливленд Кавалирсима, имао проблема са депресијом и менталним здрављем. Нешто детаљније о томе је причао у интервјуу са Грејемом Бесинџером коме је чак открио да је желео… »
Потресна исповест НБА звезде: Читао сам на интернету како да се убијем, и данас понекад имам те мисли
Вечерње новости 20.11.2020
ЛАВ је заједно са Леброном и Кајријем Ирвингом носио екипу Кливленда до прстена НБА лиге. Није непознаница да члан шампионске екипе Кливленд Кавалирса и учесник НБА ол-стар меча Кевин Лав мучи велику муку са менталним здрављем… »
НБА звезда: Тражио сам на интернету како да се убијем
Нова 20.11.2020
Освајач НБА прстена и ас Кливленда, Кевин Лав, још једном је "отворио душу" и причао о проблемима с депресијом. Овога пута је чак признао да је хтео да изврши самоубиство. “Када дођеш до тачке у животу где ти сваки дан изгледа… »
Вести дана »
Новинар о Рафинерији у Панчеву: Национализација НИС-а угрозила би гасни аранжман, што Руси вешто користе као методу уцене
Нова пре 13 минутајош 34 повезане
"Веома нездрав ваздух" у Србији Највеће загађење овог јутра је у овом месту, а ево каква је ситуација у Београду
Блиц пре 1 сатјош 11 повезаних
Возачи, вечерас без овога не крећите на пут: Србију оковала опасна појава, МУП издао саопштење
Мондо пре 52 минутајош 36 повезаних
Рафинерија у Панчеву још увек није угашена: Данас се очекује коначна одлука, ево од чега зависи
Мондо пре 17 минутајош 24 повезане
Песков: Русија и Индија склопице велике пословне споразуме током Путинове посете
РТВ пре 28 минутајош 26 повезаних