Povezane vesti
Novak predložio veliku promenu u tenisu i razbesneo bivšeg trenera: Tako nešto bi mi se gadilo!
Vesti online 20.11.2020
Najbolji teniser sveta Novak Đoković nedavno je predložio da se na Grend slemovima igra u dva dobijena seta i to nije naišlo na odobravanje legendarnog australijskog tenisera Toda Vudbridža. – Iako postoji tradicija da se na Grend slemovima igra na tri… »
Gadi mi se to što je Novak predložio: Đoković šta god da kaže - izazove buru u tenisu!
Mondo 20.11.2020
Reakcija na reakciju... Reakcija na reakciju... Novak Đoković je majstor za maratonske mečeve, mnogo puta je znao da u pet setova dobije meč posle neverovatnog preokreta, ali je kazao da je zbog mlađe publike - možda bolje da se igra u maksimalno dva… »
Bivši đokovićev trener: Gadi mi se to što je Novak predložio
Večernje novosti 20.11.2020
NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković nedavno je predložio da se na Grend slemovima igra u dva dobijena seta i to nije naišlo na odobravanje legendarnog australijskog tenisra Toda Vudbridža. Legendarni dubl igrač koji je svojevremeno imao saradnju sa… »
Novak opet na udaru kritika: ''Neće mu ovo proći!''
Sportske.net 20.11.2020
Šta god da izjavi, uvek se nađe neko ko će da ga kritikuje. Najbolji teniser sveta danas od 15 časova igra sa Aleksandrom Zverevim u borbi za plasman u polufinale Završnog turnira Master serije u Londonu. Ipak, prethodnih dana, Novak Đoković se u… »
Vesti dana »
Ministarstvo odbrane: Vojska angažovala dodatno ljudstvo i kapacitete zbog nestašice vode u Čačku
Insajder pre 2 satajoš 54 povezane
Dačić: Uhapsiti one koji brukaju policiju, ne bacati ljagu na poštene policajce (video)
Blic pre 50 minutajoš 37 povezanih
Vasiljević na Odboru potvrdio da se srušio trenažni helikopter, istražuje se uzrok
RTS pre 50 minutajoš 44 povezane
Tomić otvorio dušu posle ispadanja! Trener ili sportski direktor Zvezde, evo šta mu je draže!
Večernje novosti pre 25 minutajoš 52 povezane