Повезане вести
Новак предложио велику промену у тенису и разбеснео бившег тренера: Тако нешто би ми се гадило!
Вести онлине 20.11.2020
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић недавно је предложио да се на Гренд слемовима игра у два добијена сета и то није наишло на одобравање легендарног аустралијског тенисера Тода Вудбриџа. – Иако постоји традиција да се на… »
Гади ми се то што је Новак предложио: Ђоковић шта год да каже - изазове буру у тенису!
Мондо 20.11.2020
Реакција на реакцију... Реакција на реакцију... Новак Ђоковић је мајстор за маратонске мечеве, много пута је знао да у пет сетова добије меч после невероватног преокрета, али је казао да је због млађе публике - можда боље да се… »
Бивши ђоковићев тренер: Гади ми се то што је Новак предложио
Вечерње новости 20.11.2020
НАЈБОЉИ тенисер света Новак Ђоковић недавно је предложио да се на Гренд слемовима игра у два добијена сета и то није наишло на одобравање легендарног аустралијског тенисра Тода Вудбриџа. Легендарни дубл играч који је… »
Новак опет на удару критика: ''Неће му ово проћи!''
Спортске.нет 20.11.2020
Шта год да изјави, увек се нађе неко ко ће да га критикује. Најбољи тенисер света данас од 15 часова игра са Александром Зверевим у борби за пласман у полуфинале Завршног турнира Мастер серије у Лондону. Ипак, претходних дана… »
Вести дана »

"Будућност региона лежи у заједничкој безбедности"! Мандић: Показано јединство српског народа, посведочена славна историја Србије и Црне Горе
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Вучић: Више од 47.000 људи на паради, а код општине Нови Београда највише 237 оних који су се одазвали позиву студената у блокади
Блиц пре 6 сатијош 2 повезане

Хаос у стану на новом Београду: Позвали полицију због разбијеног прозора, па их вређали, гризли и насрнули ножем: Осумњичени покушао да побегне током медицинског прегледа
Блиц пре 7 сатијош 2 повезане

Појашњење из Беле куће: Такса од 100.000 долара за америчку визу само за нове захтеве
Данас пре 4 сатијош 1 повезана