Повезане вести

Терзић: Нисам заинтересован за место председника ФСС, фокусиран сам на четврту узастопну титулу

Терзић: Нисам заинтересован за место председника ФСС, фокусиран сам на четврту узастопну титулу

Моззарт спорт 20.11.2020
"Имам још много тога да урадим у Црвеној звезди", каже генерални директор клуба из Љутице Бограда. Медији су као једног од кандидата за евентуалног новог председника Фудбалског савеза Србије освловили и Звездана Терзића, али… »
Терзић уместо Кокезе на челу ФСС?: Огласио се генерални директор Црвене звезде и ставио тачку на ову причу!

Терзић уместо Кокезе на челу ФСС?: Огласио се генерални директор Црвене звезде и ставио тачку на ову причу!

Хот спорт 20.11.2020
Фудбалска сцена у Србији поприлично је уздрмана последњих дана. Све више се прича о потенцијалном одласку Славише Кокезе са места председника ФСС, а поједини медији пренели су информацију да би у његову фотељу могао да седне… »
Стигла потврда, ово је Терзићев план!

Стигла потврда, ово је Терзићев план!

Спортске.нет 20.11.2020
Уз једну ''најљубазнију молбу''... После неуспеха нашег националног тима у борби за пласман на Европско првенство све бројније су спекулације о променама у Фудбалском савезу Србије, а једна од тих спекулација је и да би… »
Терзић о доласку у ФСС: Ево шта каже први човек Звезде о писању да мења Кокезу

Терзић о доласку у ФСС: Ево шта каже први човек Звезде о писању да мења Кокезу

Вечерње новости 20.11.2020
ЈЕДАН од неколико кандидата за чело ФСС је и Звездан Терзић. Први човек Црвене звезде према шисању српских медија слови као главна замена за Славишу Кокезу, актуелног председника ФСС. - Имам још много тога да урадим у Црвеној… »

Вести дана »